White Image - Loyalty Solutions, studiaza compartamentul utilizatorilor de e-mail in Romania

BUCURESTI - 28 iunie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

White Image, companie specializata in solutii de loializare prin e-mail marketing, a realizat in premiera pe piata romaneasca o serie de cercetari destinate unei mai bune cunoasteri a obiceiurilor de utilizare a e-mailului in Romania si a factorilor ce pot imbunatatii rezultatele campaniilor de e-mail marketing.

White Image - Loyalty Solutions, studiaza compartamentul utilizatorilor de e-mail in Romania

Primul studiu White Image se refera la identificarea modului in care ora trimiterii unei campanii de e-mail marketing poate influenta rezultatele acesteia.
Pentru a fi relevant, aceast studiul a fost condus pe doua grupe de abonati la acelasi newsletter administrat de White Image, grupe omogene din punct de vedere al serverului de e-mail, cuprinzand atat adrese de e-mail de pe yahoo, hotmail cat si adrese oferite de providerii locali de astfel de servicii.
Pentru ambele grupe newsletterul s-a trimis sambata (pentru a izola factorul timp), dar pentru prima grupa acesta a fost trimis la ora 08:00 AM, iar pentru a doua grupa la ora 17:00. Diferentele constatate au fost insa nesemnificative doar de ~2,5% atat in ceea ce priveste rata de deschidere cat si cea de accesare a linkurilor inserate in newsletter. Analizand mai in detaliu ce s-a intamplat dupa ce destinatarii e-mailului au parasit newsletterul, s-a observat ca procentul paginilor acesate de pe web site-ul promovat prin newsletter a fost cu 12,8% mai mare in cazul primului grup. Rezultatele au fost monitorizate doar pe perioada weekendului, iar testele au fost repetate de 4 ori in cursul acestei luni.

Despre White Image Grup

Despre White Image - Loyalty Solution
White Image este prima companie specializata in servicii de fidelizare adaptate la cele mai noi tendinte ale pietei. White Image ofera companiilor din Romania strategie si solutii profesionale de loializare prin e-mail marketing si este partener in Romania a liderului mondial in solutii de servere dedicate Rackspace.
White Image - Loyalty Solutions
Str. Xenopol, nr. 3, Sect 1, Bucuresti
Tel: 212.41.15
Fax: 314.01.05
whiteimage@whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-loyalty-solutions-studiaza-compartamentul-utilizatorilor-de-e-mail-in-romania