White Image prezinta Inbox Design INSIDE - studiul privind distributia clientilor de email utilizati in Romania

BUCURESTI - 19 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Yahoo!Mail, Outlook, Gmail, Hotmail, Lotus, Thunderbird, Apple Mail, Apple iPhone, Windows Live Email sau Freemail sunt clientii de email pe care White Image Loyalty Solutions i-a identificat ca fiind cei mai utilizati in Romania, in cel mai recent studiu al sau.

Inbox Design Inside este singurul studiu privind distributia clientilor de email utilizati in Romania, de catre abonatii la newslettere, pentru a-si citi emailurile.

White Image prezinta Inbox Design INSIDE - studiul privind distributia clientilor de email utilizati in Romania

Raportul realizat de White Image in perioada septembrie-octombrie 2008, prezinta situatia clientilor de email folositi, in prezent, de catre abonatii din Romania la newsletterele B2B (Business to Business) si B2C (Business to Consumer). Studiul a analizat, prin instrumente specifice, date colectate de la 80.800 de adrese unice de email, grupate in cele ale abonatilor la newsletterele B2B si cele ale abonatilor la newsletterele B2C.

Distributia celor mai importanti clienti de email are o influenta majora asupra design-ului emailurilor dedicate comunicarii abonatilor la newsletterele B2B precum si al celor B2C.

Studiul releva faptul ca cele mai multe persoane, peste 60%, isi pun la dispozitie adresele de email personale pentru a se abona la un newsletter B2B.
In topul celor mai utilizati clienti de email, dupa Yahoo!Mail urmeaza Outlook cu versiunea cea mai folosita, 2003-2004, dar si versiunea 2007.

In ceea ce priveste utilizarea suporturilor mobile in citirea emailurilor, din studiu rezulta ca doar ~0,6% dintre abonatii la newsletterele B2B si doar 0,18% dintre abonatii la newsletterele B2C isi citesc emailurile folosind dispozitive mobile capabile sa afiseze HTML.
Majoritatea celor care apeleaza la suporturi mobile, peste 90%, isi citesc newsletterele la care s-au abonat folosind iPhone si mai putin Blackberry. iPhone-ul este preferat si de catre clientii B2C.

Prin urmare, in acest studiu veti gasi date despre:
- clientii de email folositi de catre abonatii la newsletterele B2B si B2C
- cele mai utilizate browsere pentru citirea emailurilor
- suporturi mobile cel mai frecvent folosite pentru citirea emailurilor
- sfaturi in conceperea newsletterelor pentru ca acestea sa fie vizualizate corect

Raportul White Image este disponibil in versiunea pdf la adresa http://www.whiteimage.net/email-marketing/inbox2008.htm

Despre White Image Grup

Despre White Image (www.whiteimage.net)
White Image este lider in solutii customizabile de email marketing, gestionand anual un volum de peste 50 milioane de emailuri. Preocupata de dezvoltarea unei platforme software puternic specializata, capabila a face fata celor mai mari provocari ale mediului online, White Image se concentreaza pe crearea de instrumente de analiza inovative si este dedicata deliverabilitatii si celor mai inalte standarde din email marketing.
White Image este singura companie romaneasca de email marketing recompensata la nivel international cu premiul Gold Consumer in competitia anuala MarketingSherpa.

Malina Tudoroiu
PR Coordinator
White Image - Loyalty Solutions
www.whiteimage.net
(Adresa de email este ascunsa din motive de securitate)
Tel: 0723 452 628
http://www.whiteimage.net

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/white-image-loyalty-solutions/white-image-prezinta-inbox-design-inside-studiul-privind-distributia-clientilor-de-email-utilizati-in-romania