4 motive sa alegi Smilecredit pentru un credit de nevoi personale in 2022

BUCURESTI - 28 februarie 2022

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

In contextul actual, viata celor mai multi dintre noi s-a schimbat complet. Pe langa problemele majore cu care ne confruntam, tot mai des reusesc sa se infiltreze unele de ordin financiar care sa amplifice stresul si grijile zilnice. Pentru acestea insa, exista o solutie mult mai accesibila decat ti-ai fi inchipuit.

Smile

Smile

Smilecredit iti vine in ajutor cu un credit de nevoi personale care sa iti puna la dispozitie sumele de care ai nevoie pentru taxele de studii, pentru servicii medicale, anumite achizitii urgente sau chiar calatorii. Tu decizi ce faci cu banii, important este ca ai de unde sa faci rost de ei fara sa fie nevoie sa indeplinesti prea multe conditii. Iata care sunt cele mai importante argumente care te vor convinge ca Smilecredit este exact institutia de care ai nevoie pentru a-ti putea atinge mai usor obiectivele.

Majoritatea persoanelor care aplica pentru un credit de nevoi personale il si primesc

Dat fiind faptul ca Smilecredit este o institutie financiara nebancara, conditiile de acordare sunt minimale. Asadar, daca ai 18 ani si o sursa stabila de venit, esti eligibil pentru a obtine un credit de nevoi personale. In plus, vei mai avea nevoie si de un cont valid unde sa iti fie transferata suma solicitata, dar si cu ajutorul caruia sa achiti ratele lunare, fara sa fie nevoie sa faci deplasari la institutie. Acest lucru este posibil, in principal, datorita faptului ca se opereaza cu sume mici, intre 200 si 2.500 de lei lunar, pe o durata de pana la 24 de luni.

Aplici si primesti banii chiar din confortul propriei case

Procesul in urma caruia ajungi sa primesti banii, este foarte simplu si rapid. Astfel, cu doar cateva click-uri ai transmis cererea si te poti astepta sa primesti un raspuns in urmatoarele ore. Tot ce va trebui sa faci este sa iti creezi un cont  in platforma Smilecredit, mergi la sectiunea de credite pentru nevoi personale si completezi cele doua campuri. Unul dintre ele vizeaza detaliile imprumutului, precum suma, durata si data la care se va efectua plata ratelor, iar cel de-al doilea  este un formular pe care va trebui sa il completezi cu datele personale indicate. Trimiti cererea si astepti sa fie procesata. Pentru cele plasate inainte de ora pranzului sunt sanse foarte mari ca banii sa fie vizati chiar in aceeasi zi. Pentru celelalte, acest lucru se va realiza in urmatoarea zi lucratoare.

Ratele lunare sunt foarte mici

Avand in vedere sumele pe care le vizeaza un asemenea imprumut, dar si perioada in care acestea trebuie returnate, se poate ajunge chiar si la o rata de doar 220 de lei, in cazul valorilor cele mai mari, Cu cat suma scade si perioada de rambursare creste, cu atat valoarea va fi mai mica. Astfel, oricine isi poate permite sa apeleze la un asemenea serviciu.

Ai parte de flexibilitate si intelegere pe toata durata colaborarii

Indiferent de motivul pentru care nu vei putea sa respecti termenele de plata la un moment dat, acest lucru nu va afecta colaborarea. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici numarul de zile de intarziere, pentru care va trebui sa achiti penalitati echivalente cu dobanda zilnica. La polul opus, daca doresti sa rambursezi mai multe rate odata, acest lucru este posibil fara a implica vreun cost suplimentar. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care vrei sa restitui intreg imprumutul intr-o singura transa, chiar daca in contract sunt stabilite mai multe luni. Serviciile se pliaza intotdeauna pe nevoile si posibilitatile clientului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/4-motive-sa-alegi-smilecredit-pentru-un-credit-de-nevoi-personale-in-2022