Aspiratorul inteligent fără fir ROIDMI X30 VX face toată treaba în locul tău

BUCURESTI - 7 octombrie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Și lucrează neîntrerupt până la 80 de minute de la ultima încarcare!

Aspirator

Aspirator

Aspirarea și spălarea podelelor este una dintre treburile casnice obositoare și de durată, însă acum totul devine mult mai ușor cu acest device 2 in 1 – aspirator și mop. Și dacă unele aspiratoare cu funcție dublă îndeplinesc mai bine una dintre cele două sarcini, ROIDMI X30 VX exceleaza la ambele.

Puterea mare de aspirare face ca mizeria să dispară fără urmă de pe orice tip de podea. Mopul are două capete care se rotesc sincronizat cu o viteza de 200 rpm, iar rezervorul de apă este controlat electronic, optimizand astfel cantitatea de apă eliberată – mopul rămâne ușor umed pentru a curăța, dar suficient de uscat pentru a absorbi apa de pe podea.

Aspiratorul Roidmi X30 VX este ultra-subțire, are doar 6 cm grosime, iar manerul foarte comod, cu unghi de prindere la 270°  îl face ușor de folosit și în zonele cele mai greu accesibile, ca de exemplu spațiul de sub masa de cafea, de sub canapea, sau colțurile unde praful se încăpățânează sa se adune.

Este ușor și plăcut să faci curat când poti mânui aspiratorul cu o singura mână. Nu este nevoie să folosești ambele mâini nici când cureți mopul, pentru că de acest aspect se ocupă stația de curățare cu sifon, la o simplă apăsare pe buton. Curățarea tip sifon este echivalentă cu spălarea manuală a mopului timp de 10 minute.

Și întreținerea aspiratorului este una ușoară și lipsită de efort – filtrul nu trebuie curățat frecvent mulțumită sistemului de conducte Air-X 2.0 cu 8 filtre ciclon paralele. Acestea trimit foarte eficient praful si murdăria în recipientul de praf, pentru a evita reducerea vitezei de aspirare, cauzată de blocarea conductelor de aer.

Recipientul de praf este foarte încăpător, 0,55 L și trebuie golit, cu o simplă apăsare de buton, după aspirarea unei suprafețe de aproximativ 450 m2.

Aspiratorul ROIDMI X30 VX este un dispozitiv SMART, care se conectează la telefon prin bluetooth – astfel se poate verifica puterea de aspirare, autonomia ramasa, starea recipientului de praf și a filtrelor. Încărcarea se face ușor,  fără fir, prin încărcare magnetică.

Chiar dacă nu este cel mai ieftin aspirator fără fir, ROIDMI X30 VX se bucură de cea mai avansată tehnologie de aspirare și spălare, performând ambele funcții excelent, ceea ce economisește bani pe termen lung. Și, cel mai important, iți ușurează munca și iți câștigă mai mult timp alături de cei dragi!

Produsul se afla in stoc pe Geekmall.ro, Emag.ro, Evomag.ro, CEL.ro si pcgarage.ro.

 Cine suntem?

Compania ROIDMI a fost fondata in 2015  si a devenit in foarte scurt timp liderul de piata local pe segmentul de aspiratoare verticale fara fir. Acum, compania este prezenta in peste 60 de tari.

Produsele ROIDMI sunt cunoscute pentru calitatea care depaseste orice asteptari, oferind servicii la nivel profesional. Design-ul produselor ROIDMI este extraordinar, acestea castigand 6 din cele mai prestigioase competitii de design din lume.

ROIDMI participa la toate expozitiile si targurile internationale importante de tehnologie inteligenta si inovatie tehnologica, avand nici mai mult nici mai putin de 317 brevete tehnice proprii.

Inovatia tehnologica, intelegerea nevoilor clientilor si adaptarea constanta la cerintele in schimbare ale pietei globale, sunt fortele care au facut din ROIDMI un brand international de succes.