Benzile led – Mijloace moderne de iluminare a mobilierului de bucatarie

BUCURESTI - 14 februarie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle

Daca v-ati saturat de iluminatul traditional al incaperilor, si mai ales al bucatariilor, acum trebuie sa stiti ca exista si alte modalitati de iluminat, inafara de clasicele corpuri de iluminat traditionale, si anume folosirea unor benzi led.

Benzi led

In ultimii ani, lampile si benzile cu LED au inceput sa fie din ce in ce mai folosite ca mod de iluminare a bucatariilor, chiar si in Romania, atat ca sistem de iluminat principal cat si suplimentar. O banda led cu un unghi de dispersie a luminii de la 120 la 160 de grade va oferi o iluminare confortabila si stralucitoare.

De ce sa alegi iluminatul cu banda led?

Benzile led ofera o multitudine de avantaje atunci cand sunt folosite, cum ar fi:

-Montarea acestora in mod “ascuns” prin dispunerea lor in scafe sau lipite cu banda adeziva speciala sub partea vizibila a corpurilor de mobilier suspendate;

-Taierea si lipirea acestora la dimensiunea dorita, benzile led fiind comercializate in mod metraj la rola;

-Puteri diferite pe metru liniar in functie de necesarul aferent fiecarei incaperi in functie de dimensiuni;

-Temperaturi de culoare de la cald la rece in functie de dorinta fiecarui client in parte;

-Clase de protectie ridicate pentru a putea fi folosite chiar si in medii cu umezeala ridicata si vapori cum sunt bucatariile;

-Consum redus de energie prin folosirea tehnologiei LED.

Montarea benzii led

Montajul unei benzi led nu este deloc greu, mai ales ca te vor consilia si cei de la care vei cumpara produsele. In prinicipiu, pentru o functionare corecta, vei avea nevoie de o sursa de curent, un controller si banda led efectiva. Optional, poti folosi si profile banda led. Apoi, cu ajutorul unor conectori, a unui aparat de lipit, cateva mici scule si putina indemanare cu siguranta vei reusi sa duci proiectul la bun sfarsit.

Asadar putem observa ca banda led ofera la fel de multe beneficii ca oricare alta sursa de iluminat, iar in bucatarie, prin amplasarea acestora sub corpurile de mobilier suspendate, va vor oferi lumina dorita exact acolo unde va desfasurati activitatea de gatit, facand totul mult mai usor si confortabil.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/benzile-led-mijloace-moderne-de-iluminare-a-mobilierului-de-bucatarie