Black Friday la dentist: până la 90% reducere la servicii stomatologice

BUCURESTI - 12 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Sanatate

Implanturi dentare, obturații, fațete ceramice și albire dentară sunt doar câteva dintre propunerile cu care vin clinicile ABC Eurodent în cea de a noua ediție Black Friday, care începe vineri, 12 noiembrie, în singurul shop de servicii stomatologice din România. Reducerile merg până la 90% și vizează atât tratamente stomatologice, cât și proceduri menite să prevină afecțiunile dentare.

Black Friday 2021

Black Friday 2021

„Black Friday este o tradiție pentru clinicile ABC Eurodent. În primul rând, pentru că ne dorim să răspundem cât de bine putem nevoilor pacienților noștri printr-o campanie de reduceri reale, având cele mai bune prețuri pe care le putem oferi pentru servicii de cea mai bună calitate. Implanturile dentare rămân vedetele ediției din acest an, având o reducere substanțială chiar și pentru un pachet complet format din implant dentar, bont protetic drept și coroană metalo-ceramică pe implant”, explică Dr. Cristian Irimia, medic stomatolog și coordonator al clinicilor ABC Eurodent.


În cadrul ediției din 2020, cele mai achiziționate au fost implanturile dentare, consultațiile și obturațiile, adică plombele. Albirea dentară profesională se bucură și ea de o cerere considerabilă, având întotdeauna o reducere substanţială.


„Serviciile dedicate copiilor nu lipsesc nici în acestă ediție, atât pentru prevenirea afecțiunilor dentare, cât și pentru tratarea lor. O sănătate orală bună începe din copilărie. Nu uităm nici de estetica dentară. O dantură sănătoasă este o dantură frumoasă, iar procedurile de estetică nu fac decât să aducă un plus”, completează Dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog și coordonator al clinicilor ABC Eurodent.


Ofertele de Black Friday sunt valabile începând de vineri, 12 noiembrie, ora 00:00, până duminică, 14 noiembrie, ora 23:59, în abceurodent.ro/shop. Odată achiziţionat un serviciu, prima programare poate fi realizată în decurs de trei luni, în oricare din cele cinci clinici ABC Eurodent din București. Acestea sunt situate în sectoarele 3 și 6, în zonele: Decebal, Ghencea, Compozitorilor, Drumul Taberei 34 și 1 Decembrie 1918.

Despre ABC Eurodent
Clinicile stomatologice ABC Eurodent s-au format în anul 2007. Cu o echipă tânără, ambițioasă și perfecționistă, oferă servicii de top, la cel mai bun raport calitate preț, atât pentru adulți, cât și pentru copii. ABC Eurodent pune la dispoziție pacienților săi tratamente uzuale (consultații, igienizări, profilaxie, terapie, protetică, estetică, pedodonție, parodontologie), proceduri de inhalosedare, dar și tratamente complexe de chirurgie, implantologie și ortodonție. Misiunea ABC Eurodent este de a oferi garanția unui act medical ireproșabil, finalizat cu succes, fără durere și în deplină siguranță.