Black Halloween Days pe Karine.ro

BUCURESTI - 29 octombrie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

În atmosfera enigmatică a Sărbătorii de Halloween, Black Halooween Days te aşteaptă pe karine.ro cu reduceri de 25% la toate produsele. Genţi damă şi bărbăteşti, rucsacuri, serviete, genţi de voiaj şi accesorii din piele naturală, în perioada 28 octombrie-01 noiembrie 2021, toate pot fi achiziţionate la preţ redus.

Reduceri de Halloween

Reduceri de Halloween

În plină toamnă, fiecare doamnă şi domnişoară va dori să îşi completeze ţinutele cu geanta potrivită coloritului minunat al covoarelor din frunze şi al peisajelor inegalabile oferite de minunatul anotimp. În perioada 28 octombrie-01 noiembrie 2021, Black Halloween Days te aşteaptă cu reduceri de 25% pentru fiecare produs. Fie că preferi o genţi damă de mână, de umăr, plicuri sau poşete, gama noastră de produse vine în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor tale în materie de accesorizare ţinute, cu cele mai noi şi speciale modele. Genţi cu design unic, realizate într-o paletă foarte largă de culori, modele originale şi foarte variate, rucsacuri şi accesorii, portofele sau curele, toate îţi stau la dispoziţie, ajutându-te să descoperi varianta potrivită ţie şi ţinutelor tale.

Colecţia de borsete bărbăteşti îşi demonstrează utilitatea în fiecare context. Genţi de umăr sau borsete cu design îndrăzneţ, acestea sunt extrem de apreciate de către bărbaţi, pentru modul în care pot întregi o ţinută, conferindu-i eleganţă, farmec şi originalitate. Potrivite oricărui trend, în perioada 28 octombrie-01 noiembrie 2021, în cadrul Black Halloween Days, vei putea achiziţiona modele de genţi din piele, bucurându-te de o reducere de 25%. Reducerea se aplică oricărui produs achiziţionat de pe site, inclusiv accesoriilor. Fie că preferi o ţinută office, casual sau sport, modelele noastre te vor ajuta să descoperi cea mai bună variantă de accesorizare a vestimentaţiei tale.

Extrem de practice şi originale, rucsacurile din piele naturală, nu ar trebui să lipsescă din garderoba ta, fiind un accesoriu care te va ajuta să conferi un farmec aparte ţinutelor sport sau casual. Oferim o gamă extrem de extinsă de rucsacuri damă, de la cele clasice, până la cele multifuncţionale, într-un colorit variat şi cu un design unic şi original. Oricare ar fi tendinţele tale în materie de accesorizare, în cadrul Black Halloween Days, oferta noastră te va ajuta să găseşti varianta potrivită ţie, beneficiind de o reducere de 25%.

Obişnuieşti să pleci des în călătorii, preferi vacanţele îndepărtate sau excursiile dese, atunci gama noastră îţi pune la dispoziţie modele de genţi de voiaj din piele, de diferite dimensiuni şi culori, tip troler sau geantă clasică. Realizate din piele naturală, cu un design unic, extrem de practice şi încăpătoare, genţile de voiaj de damă sau bărbăteşti, pot fi achiziţionate în perioada 28 octombrie-01 noiembrie, beneficiind de o reducere de 25%,

Pielea naturală nu va întârzia să îşi demonstrete farmecul şi frumuseţea, surprinzându-vă cu modele unice de brăţări din piele, curele sau portofele de damă şi bărbăteşti, originale şi interesante, realizate la un nivel înalt de calitate, completând cu succes orice ţinută.

Karine.ro te va surpride cu modele fascinante, realizate din piele naturală şi potrivite oricăror tendinţe şi gusturi în materie de modă şi accesorizare, Black Halloween Days oferindu-ţi în perioada 28 octombrie-01 noiembrie 2021, o reducere de 25% pentru fiecare produs comandat.