Cea mai buna si spatioasa masa de manichiura

BUCURESTI - 28 ianuarie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Masa manichiura

Orice manichiurista stie cat de importanta este pozitia ei la saloanele de infrumusetare. Trebuie sa fie cu o postura a spatelui cat mai dreapta. In acelasi mod trebuie si clienta, sa poata avea o pozitie cat mai comoda. Atat pentru saloane cat si pentru orice manichiurist unde profeseaza trebuie sa aiba o masa de manichiura profesionala.

Masa special destinata manichiurii trebuie sa aiba o forma comoda, trebuie sa fie foarte stabila si foarte indicat, in ziua de azi, ar fi sa contina si un aspirator. Sunt foarte multe produse profesionale pentru manichiura in ziua de azi. Sunt la un click distanta pe Lila Rossa. Sunt la preturi accesibile, cu detaliu pe fiecare produs, foarte bune calitativ si usor de comandat. Una dintre cele mai cautate mese de manichiura este chiar cu blat de sticla si aspirator incorporat cu o putere de 30 w, aceasta are patru sertare si doua dulapuri. Spatiu suficient pentru manichiurista sa isi poate asza toate cele necesara unei manichiuri cu unghii false, zic de acest tip de manichiura pentru ca este un procedeu mai eleborat, care dureaza mai mult si necesita folosirea multor produse.

Manichiurista are nevoie de un spatiu de desfasurare destul de amplu. Bine organizat, asadar masa manichiuratrebuie sa aiba sertare, rafturi. Spatiul de depozitare este foarte util atat pentru prezentarea ojelor. Diferite produse pe care le lasati la indemana clientei sa isi poate alege culoarea ojelor sau a lacului sclipicios pe care il doreste. Totodata o astfel de masa de manichiura va ajuta sa va mentine o postura corecta si va fereste de dureri de spate.

Pentru o manichiura in care se folosesc unghii false, tipsuri, este nevoie de pana la doua ore sa se poata realiza o manichiura. Pozitia clientei si a ei trebuie sa fie una comoda pentru ca acest timp sa nu fie un chin. O astfel de manichiura se foloseste cand vorbim atat de geluri cat si de lampa Uv. Fiecare aplicare de unghie dureaza, finisarea formei dar si timpul de la polimerizare. Inainte de fiecare aplicare de unghi se pregateste unghia naturala, sunt solutii speciale care se aplica. Ulterior se adauga gelul, se polimerizeaza si asa mai departe cu fiecare unghiuta in parte. Urmeaza pilirea, retusuri. Este un procedeu de multa rabdare si indemanare.

Daca sunteti in cautarea unui mobilier nou pentru spatiul de manichiura, atat pentru salon cat si pentru acasa cei de la Lila Rossa vin in ajutorul vostru cu un mobilier practic, din pal alb, foarte util datorita formei si compartimentarii si nu in ultimul rand accesibil ca pret. Se gasesc foarte usor pe site si pe pot comanda in limita stocului disponibil. Pentru infrumusetarea spatiului de lucru dar si pentru practicitatea pe care o ofera, masa manichiura este din ce in ce mai cautata. Pozitia pe care o veti avea la acest spatiu de lucru va va ajuta sa obtineti rezultatele bune dar fara dureri de spate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/cea-mai-buna-si-spatioasa-masa-de-manichiura