Cinci ținute cu blugi pe care să le încerci vara aceasta!

BUCURESTI - 8 august 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Cinci ținute cu blugi pe care să le încerci vara aceasta!

Adobe Stock

Adobe Stock

Blugi rupți cu tricouri largi

Ai mai multe perechi de blugi rupți pe care vrei să îi porți anul acesta? Își plac ținutele sport și casual? Atunci combină acești pantaloni cu tricouri largi, cu imprimeuri sau colorate, care să transmită ceva. Ai nevoie doar de pantofii sport preferați sau de o pereche de sandale care să nu fie excesiv de finuțe și vei obține o ținută perfectă.

De asemenea, poți combina acești blugi și cu sandale cu toc gros sau cu platformă și vei trece în alt stil vestimentar, în trend și foarte curajos. Totul depinde de tine, de preferințele tale și de personalitatea pe care vrei să o dai ținutelor tale.

Blugi evazați cu crop topuri

Știai că croiul evazat nu s-a demodat practic niciodată? Poți să porți blugi evazați într-o infinitate de combinații, dar va trebui să eviți pe cât posibil să pui ceva larg și în partea de sus, altfel efectul va fi departe de cel dorit. 

Crop topurile sunt o alegere potrivită. Fiind mulate în partea de sus a corpului, vei obține acel efect de clepsidră și vei reuși să îți scoți formele în evidență. Pentru asta în schimb va trebui să ai un corp perfect sau măcar să nu ai zone problematice în talie și pe brațe. 

Blugi drepți cu cămăși vaporoase și tocuri

O altă categorie de blugi de damă foarte căutați este cea a blugilor drepți. Acești blugi drepți sunt cele mai versatile piese, pentru că te poți juca foarte ușor cu ei. Poți trece de la ținute casual, la ținute sport sau chiar elegante, cât ai bate din palme. 

Combinația cu cămăși vaporoase și tocuri te va ajuta să obții o ținută lejeră, de vară, care să fie potrivită inclusiv pentru petrecerile de pe plajă. Tocurile sunt cele care dau acel plus necesar unei astfel de ținute, iar dacă alegi modele de bluze vaporoase sau cămăși cu imprimeuri interesante, vei descoperi cât de fabulos poți arăta cu piese accesibile.

Blugi tăiați în ținute rock sau goth

Asculți rock și aspectul tău este mai dark? Atunci poți include blugii tăiați în ținute și îi poți combina cu tricourile preferate. Acești blugi sunt potriviți pentru tricourile cu mesaje sau cu trupe. De asemenea, un alt avantaj al blugilor tăiați este că sunt atât de moderni încât, dacă ai nevoie să schimbi ținuta de rocker dur cu una ceva mai blândă, poți schimba doar tricoul și pantofii și vei redeveni copilul cuminte pe care bunicii se așteaptă să îl vadă. 

Blugi de damă conici cu tale înaltă și cămăși sau tricouri colorate

Blugii de dama conici cu talie înaltă sunt de asemenea perfecți vara aceasta. Îi poți purta cu tricouri colorate sau cu cămăși imprimate, dar ideal ar fi să lași la vedere talia înaltă a pantalonilor. Cel mai comun mod pentru a face asta este să introduci total sau parțial hainele în pantaloni. Așa, va fi mai ușor să scoți în evidență croiul fabulos al blugilor. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/cinci-tinute-cu-blugi-pe-care-sa-le-incerci-vara-aceasta