Cum obtii buze mari si simetrice cu procedura russian lips

BUCURESTI - 8 august 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Buzele luxuriante, pline si ingrijite sunt standardul de frumusete si feminitate. Femeile folosesc de mult timp diverse produse cosmetice pentru a-si pune in valoare buzele, de exemplu, cu ajutorul conturului, luciului si a rujului. Dar, cineva ar dori sa fixeze permanent rezultatul si sa nu fie nevoit sa recurga la un machiaj zilnic obositor.

Cum obtii buze mari si simetrice cu procedura russian lips

Cum obtii buze mari si simetrice cu procedura russian lips

De ce sa alegi procedura de marire a buzelor cu acid hialuronic 

Metoda nechirurgicala russian lips consta in refacerea si evidentierea conturului buzelor prin injectarea de materiale de umplere biocompatibile, cu alte cuvinte, filler.

Acestea constau in principal din gel de acid hialuronic si sunt usor de realizat, cu complicatii minime posibile, precum si cu un efect biorevitalizant. Injectiile de materiale de umplere pot fi folosite pentru a crea aproape orice forma si grosime a buzelor.

Tehnologia russian lips Bucuresti atrage cu usurinta, eficienta si siguranta. Cateva injectii locale sunt suficiente (fara bisturiu si reabilitare complexa), pentru a face ca buzele sa capete o forma senzuala si plina.

Pentru a da buzelor volumul necesar si a le face mai atractive, se foloseste procedura numita russian lips Bucuresti - marirea buzelor cu acid hialuronic, fiind cea mai ceruta procedura din clinica Yiara.

Astfel, tratamentele de marire a buzelor si de remodelare a buzelor reprezinta una dintre cele mai populare si mai frecvent solicitate proceduri chirurgicale si cosmetice. Exista mai multe tehnici de corectie, astfel incat sa o poti alege pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Grosimea buzelor noastre depinde de cantitatea de tesut conjunctiv liber; forma depinde de genetica si de muschii circulari ai gurii. Aceste doua caracteristici sunt individuale pentru fiecare persoana in parte. In majoritatea cazurilor, buza superioara iese in fata si acopera usor buza inferioara.

Cand e cazul sa apelezi la aceasta procedura

Exista defecte vizuale in forma buzelor care, din motive estetice sau fizice, te impiedica sa te simti atractiva. Printre acestea se numara buzele foarte subtiri si mici sau buzele asimetrice. Aceste tipuri de defecte sunt, de obicei, indicii pentru o corectie.

Foarte des, femeilor li se cere sa aiba o replica exacta a buzelor pe care si le doresc. Cel mai des intalnit personaj este Angelina Jolie. Desigur, expertii pot face aceleasi buze, dar nu si faptul ca vor arata armonios pe fata pacientului. Pentru fiecare femeie se alege un tip de buze cat mai apropiat, care sa se incadreze armonios pe fata.

Asadar, vrei buze mari, frumoase si simetrice? Procedura russian lips este pentru tine!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/cum-obtii-buze-mari-si-simetrice-cu-procedura-russian-lips