Cum sa scapi de celulita cu ajutorul tratamentelor corporale din clinica Yiara

BUCURESTI - 19 noiembrie 2021

Comunicat tip General in Sanatate

Cu timpul, pielea noastra nu mai este atat de elastica, iar probleme precum celulita apar foarte repede. Aparitia celulitei, in special la femei, se transforma intr-un aspect mai intens de coaja de portocala din cauza unor factori precum imbatranirea si nasterea.

Clinica Yiara

Clinica Yiara

Celulita apare de obicei pe brate, abdomen, picioare si fese, iar la unii oameni se poate dezvolta chiar si pe umeri si fata. Tehnologia Accent Prime oferita de clinica Yiara ajuta la eliminarea celulitei pentru un aspect mai ferm. Tratamentul cu laser Accent Prime este accesibil in perioada aceasta cu o reducere de 81% la clinica Yiara.

 

Cum functioneaza Accent Prime?

Acest dispozitiv functioneaza pe baza a doua tehnologii recunoscute pentru modul eficient in care actioneaza asupra tesutului adipos, fara a rani stratul superior al pielii. O clinica dermatologie specializata in tratamente faciale si corporale personalizate, cum este clinica Yiara, cu rezultate de lunga durata te poate ajuta sa imbunatatesti vizibil forma si conturul corpului.

 

Sinergia tehnologiei cu ultrasunete (US) si tehnologie bazata pe radio-frecventa (RF) ofera rezultate superioare pentru ambele tehnologii. In timp ce undele reci de forfecare cu ultrasunete distrug selectiv celulele adipoase, RF accelereaza metabolismul acestora, oferind drenaj limfatic rapid. Aplicarea energiei termice cu radiofrecventa dupa arderea grasimilor creeaza un efect de contractie volumetrica, intareste pielea, ii imbunatateste textura si creeaza producerea de colagen nou.

 

Tratamentul celulitei

Grasimea expandata de sub piele, care este presata pe tesutul conjunctiv subiacent al pielii, creeaza o suprafata neuniforma a pielii si aspectul de gropi de celulita. Radacina principala a problemei, care se ascunde in imperfectiunile estetice ale figurilor umane, sunt celulele adipoase, numite stiintific adipocite. Excesul lor provoaca obezitate, dar pentru ca eliminarea celulelor in exces sa nu dauneze organismului, aceasta trebuie efectuata cu o precizie maxima. Clinica Yiara foloseste doar metode avansate si sigure, datorita carora celulele adipoase sunt eliminate fara a le distruge si ulterior „poluand” organismul.

 

Vorbim despre sistemul revolutionar Accent Prime, care a inlocuit masa de operatie si diverse remedii populare pentru construirea unei siluete ideale. Este cel mai bun si cel mai modern luptator impotriva celulitei si a depozitelor de grasime, recunoscut in intreaga lume. Cele mai interesante fapte sunt ca procedura nu aduce nicio durere (nu este necesara anestezie), nu exista perioada de recuperare, iar timpul sedintei de tratament trece neobservat!