Cumpararea de imobiliare online: este posibila?

BUCURESTI - 18 iulie 2022

Comunicat tip General in Imobiliare

Acum este posibil să cumparați aproape orice lucru la care puteți visa online - de la îmbracaminte, la alimente si chiar masini. Dar este posibil să treci prin pașii necesari cautarii si achizitiei unei case chiar din confortul canapelei tale?

Apartamente de vanzare

Apartamente de vanzare

Acum, dupa o perioada lunga de pademie si izolare, vedem cum intregul mod de a face cumparaturi sau de a tranzactiona s-a transformat radical. Asadar, puteți cumpăra o casă, un apartament, un teren sau un spatiu comercial si online – și, în anumite circumstanțe, acest lucru are foarte mult sens. Să presupunem că vă mutați departe de reședința actuală. Cumpărarea unei case online vă poate permite să găsiți o noua proprietate fără a face o mulțime de călătorii între localitati.

 

Unde să cautați imobiliarele potrivite

Nu doar pandemie, ci si internetul a schimbat radical modul în care cumpărăm și căutăm case. Astfel, ati aflat ca nu trebuie să vă bazați doar pe agenți imobiliari, clasicele anunturi din presa tiparita sau vizitele in teren pentru a vedea care case sunt de vânzare... si in ce conditii. Acum, puteți face un tur virtual complet al unei case (sau a unei proprietati de orice tip) care se află pe piață din confortul dormitorului sau al biroului.

 

De unde sa ne pornim cautarile?

Indiferent daca esti o persoana care vrea sa investeasca in domeniul imobiliar, o familie ce cauta o (noua) casa, ori reprezinti o firma care este in procesul de cautare pentru astfel de bunuri necesare pentru a-si desfasura sau a-si extinde activitatea, unul dintre cele mai bune locuri in care sa incepi aceasta cautare de mare importanta este mediul online.

 

Siteurile de anunturi au realizat diverse impartiri ale acestei piete, in functie de specificul romanesc. Cel mai adesea este intalnita o impartire in zece categorii principale de imobiliare, in functie de scopul anuntului (vanzare/inchiriere)

Apartamente de vanzare / Garsoniere Apartamente - Garsoniere de inchiriatCase de vanzareCase de inchiriatTerenuriBirouri - Spatii comercialeSchimburi ImobiliareCazare - TurismAlte proprietati - aici pot sa intre o varietate de anunturi, de la ferme zootehnice, hale de depozitore sau productie, iazuri piscicole, garaje, hale industriale, locuri de veciApartamente noi

 

Vedem astfel ca cea mai detaliata aranjare apeleaza la o sortare principala de vanzare si inchiriere, la care adauga o categorie noua - ansamblurile rezidentiale

 

Incepeti cu Ivu.ro!

Sunteți gata să începeți să explorați case, apartamente ori terenuri dintr-o parte a țării? Utilizați un site web ce publica anunturi imobiliare, precum Ivu.ro. Te vei bucura de acces gratuit la unul dintre cele mai de încredere site-uri web de baze de date imobiliare de pe internet, din Romania. Ivu.ro conține o cantitate mare de informații și vă permite să comparați rapid casele ori proprietatile ce vi se potrivesc nevoilor proprii. Puteți căuta după regiune sau oraș, puteți seta parametri pentru tipurile de case pe care doriți să le vedeți (preturi, anunturi de la persoane private ori companii etc.) și puteți vizualiza fotografiile încărcate de vânzător.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/cumpararea-de-imobiliare-online-este-posibila