Descopera ofertele de finantare de la Omnicredit

BUCURESTI - 28 decembrie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Atunci cand perioadele scadente pentru plata facturilor ajung pana la 30, 60 sau chiar 90 de zile, sursele de venit pentru o afacere sunt din ce in ce mai mici. Pentru a veni in ajutor tuturor celor mici sau la inceput de drum am pus bazele unor servicii de finantare eficiente care sa le asigure un circuit constant lunar.

Omnicredit.ro

Omnicredit.ro

Astfel ca, vor putea transforma banii blocati in lichiditati utilizabile la orice data din luna doresc, in asa fel incat sa poata achita la timp taxele, impozitele sau chiar salariile angajatilor.

Uita de clasicul imprumut bancar, aplica pentru finantare de la Omnicredit!

Imprumut bancar VS factoring

Multe persoane fizice, cat si juridice, chiar daca se gasesc intr-un impas financiar, se feresc de un imprumut bancar din cauza responsabilitatii uriase si a conditiilor stricte pe care acesta le presupune. Omnicredit si-a dorit sa elimine acest factor prin implementarea unor servicii de finantare mult mai avantajoase care sa se axeze pe generarea de solutii pentru afaceri si nu de profit pentru institutie.

Nu exista imprumut

Astfel ca, serviciile de factoring presupun crearea unui cadru financiar stabil unde sa existe un flux constant a banilor intre intreprindere, clienti si institutia financiara. In acest mod se asigura faptul ca nu se vor putea genera datorii de catre nicio parte.

Clienti platesc facturile catre intreprindere; facturi ce nu vor mai fi blocate pentru 30, 60 sau chiar 90 de zile. Odata marcate ca incasate, Omnicredit va vira in contul celei din urma aceiasi suma din fonduri proprii, pe care o va recupera la momentul expirarii perioadei de scadenta. Cu alte cuvinte, o afacere presteaza servicii pentru un client care urmeaza sa le achite. Banii vor urma un traseu simplu: Client-Omnicredit-Firma, eliminand timpul de asteptare mult prea indelungat.

Cum iti poate salva un program de factoring afacerea?

Avand acces in permanenta la lichiditati, nu veti mai inregistra intarzieri in ceea ce priveste plata angajatilor, a furnizorilor sau chiar a taxelor si impozitelor catre institutiile statului. In plus, veti avea mereu posibilitatea de afacere investitii spontane, sau de a rezolva probleme financiare care nu suporta amanare.

De asemenea, nemaifiind presati de timp, nu veti mai pune presiune nici pe clienti pentru a face platile cat mai repede. In acest fel veti putea contura colaborari bazate pe incredere, caracterizate de un cadru relaxat si stabil.

Nu in ultimul rand, nu veti fi nevoiti sa apelati la solutii drastice care ar putea avea un impact negativ pe termen lung asupra felului in care se va dezvolta afacerea. Serviciile de factoring nu presupun compromisuri si nici angajarea in contracte stricte, cu clauze imposibile.

De ce sa alegi serviciile Omnicredit pentru afacerea ta?

Fiind prima platforma de tip finetech din Romania, colaborand cu Omnicredit veti avea parte de servicii ce provin direct de la sursa. Ideea de a ajuta afacerile mici si la inceput de drum va fi transpusa in fiecare relatie de colaborare si, de aceea, beneficiile vor depasi cu mult costurile. Astfel ca, serviciile de factoring se realizeaza in baza a unui procent de doar 3% din suma totala tranzactionata. Un cost minim in raport cu multitudinea de avantaje care se vor rasfrange asupra afacerii si a traiectoriei pe care o va urma pe piata.

Vei putea elimina termenele de asteptare in raport cu orice tip de factura, fara limite birocratice. Astfel ca se aplica cu usurinta chiar si in cazul celor emise catre entitati de stat.

 

Fiind creata din dorinta de a suda bazele domeniului, oferind sprijin afacerilor mici sau la inceput de drum, cu Omnicredit atingi simplu si usor orice obiectiv iti propui.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/descopera-ofertele-de-finantare-de-la-omnicredit