Haideți să multiplicăm iubirea donând. Tu asamblezi Ugears, noi donăm 5% pentru Ucraina.

BUCURESTI - 23 martie 2022

Comunicat tip General in CSR

În această perioadă dură pentru umanitate, are loc o epidemie de iubire. O iubire pentru cel aflat în nevoie, o iubire de oameni care se manifestă prin grijă și ajutor. Ugears este despre această iubire. În spatele brand-ului Ugears se află OAMENI care au dat și dau în continuare dovadă de dăruire, inteligență și seriozitate. De la oameni pentru oameni, de la parteneri de afaceri pentru parteneri de afaceri, Ugears a lansat o campanie de CSR pentru a ajuta ucrainienii care trec prin clipele dureroase ale războiului.

Donatii Ucraina

Donatii Ucraina

Misiunea campaniei este crearea unui fond de ajutor umanitar pentru familiile, copiii si vârstnicii ucraineni care au fost afectați de atacul rusesc, deși trăiesc într-o țară independentă și liniștită.

Pentru că întotdeauna o faptă bună creează o minune, primul pas al companiei Ugears a fost donația în valoare de 1 milion de euro pentru fondul de ajutor umanitar Ziedot.lv.

 Iți reamintim ca Ugears este un brand Ucrainean  cu o reputație renumită la nivel mondial pentru producerea de materiale de bricolaj – minunata colectie de puzzle 3D din lemn. Iubitorii acestor minunatii ale mecanicii se intind in peste 90 de tari de pe 5 continente.  

 În calitate de reprezentanți ai brand-ului Ugears în Romania, anunțăm cu bucurie că vom oferi victimelor din Ucraina, o donație de 5% din comenzile de pe www.ugearsmodels.ro.

În vremurile grele, oamenii cu inimi mari sunt cei care salvează lumea. De aceea, te îndemnăm și pe tine să fii parte din povestea umanității și să ajuți oamenii din Ucraina, care trăiesc un coșmar în fiecare zi. Te-ai gândit vreodată când îți e foame sau sete, cum ar fi ca mâine să nu ai acces la apă sau mâncare, sau la produse de bază? Aceasta este realitatea actuală din Ucraina, pe fondul zgomotelor de sirenă și a copiilor care își pierd nevinovați viața prețioasă.

Nu stă în noi puterea de a opri un război, dar în fiecare dintre noi stă multă iubire. Haideți să multiplicăm iubirea donând.

Tu poți să schimbi vieți! În tine stă puterea! Fiecare euro contează, la fel cum fiecare viață contează!

Atunci când oamenii își dau mâna cu iubire, se susțin și se sprijină, orice obstacol, oricât de mare, poate fi depășit.

Împreună putem să oferim mii, chiar milioane de euro care se vor transforma în adaposturi pentru refugiati, sprijin pentru spitale si ajutor direct pentru oamenii unei tari care se confrunta cu tirania. În ciuda acestor evenimente, ucraininei au ales sa stea să lupte pentru libertatea pe care o merită.

 Mulțumim Ucraina! Îți suntem cu adevărat recunoscători pentru lecția pe care o dai umanității. Ne simțim mandri sa fim parte din oamenii care sustin si reprezinta acest brand ucrainean. Multumim tuturor romanilor pentru mobilizarea rapidă, pentru ajutorul și sprijinul oferit refugiaților din Ucraina.

Ce poți să faci? Simplu! Îți continui pasiunea pentru puzzle-urile mecanice Ugears, iar in urma achizitiei tale, 5% din veniturile noastre lunare vor merge spre Ucraina. Merita sa iei in considerare si sectiunea de cadouri corporate .

 Prin simpla achiziție de la o companie de origine ucraineană, susții Ucraina!

Împreună putem face minuni. Ukrainian Gears for Ukrainian lives!