Servicii SSM si protectia muncii Timisoara-SSMZone.ro

BUCURESTI - 8 august 2022

Comunicat tip General in Cursuri

Cauți servicii de protecția muncii în Timișoara, dar și servicii de SSM? Nu știi exact care sunt documentele de care ai nevoie pentru a nu avea probleme din punct de vedere al Securității și Sănătății în Muncă și/sau a Prevenirii și Stingerii Incendiilor? Ai ajuns unde trebuie! Echipa SSMzone iți oferă consultanță Protecția Muncii, SSM și PSI în toate domeniile de activitate.

Servicii SSM si protectia muncii Timisoara-SSMZone.ro

Servicii SSM si protectia muncii Timisoara-SSMZone.ro

Protectia muncii si serviciile de SSM sunt foarte importante pentru orice firma care are angajati. De aceea SSMZONE.ro va vine in ajutorul afacerii dvs cu servicii profesionale de SSM si protectia muncii.

Misiunea noastra este una foarte clara: sa ajutam cat mai bine firmele/afacerile din Timis si zona de vest cu servicii de SSM/protectia muncii.

Societatea noastra detine know-how-ul si beneficiaza de o echipa de specialisti in domeniul SSM, PSI/SU, SMI, Protectia Mediului, avand abilitatea de a efectua aceste servicii, furnizand un proces de rezolvare a problemelor, in care consultantul/evaluatorul trebuie sa identifice problemele, sa colecteze datele disponibile, sa analizeze datele obtinute si, apoi, sa ofere recomandari care vor rezolva, sau macar, imbunatati situatia existenta.

Oferim servicii profesioniste de consultanță în SSM/ PSI/ SU pentru orice companie/ instituție interesate, din orice domeniu de activitate. Deținem o experiență îndelungată în domeniu și garantăm clienților noștri servicii de cea mai înaltă calitate atât în Timisoara cât și în orice altă localitate din România.

Alegerea unei firme de protectia muncii este o responsabilitate mare care are impact direct asupra afacerii tale.

Pentru antreprenorii ocupati oferim servicii de SSM / Protectia Muncii in conformitate cu legea din vigoare.

Fie că ai o firmă mică (1-2 angajaţi), fie că ai o firmă mare sau foarte mare (>100 angajaţi), esti obligat să ai organizată activitatea de securitate si sanatate in munca incă de la deschidere. Aceasta activitate presupune atât întocmirea unei documentaţii de Securitate şi Sănătate în Muncă (SSM) şi de Situaţii de Urgenţă (SU/PSI), cât şi organizarea activităţii de instruire a personalului.

Angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca.

Misiunea noastra este sa oferim servicii profesionale in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si a Situatiilor de Urgenta, personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

www.ssmzone.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/whitepress/servicii-ssm-si-protectia-muncii-timisoara-ssmzone-ro