Serviciul „Avocat în Europa” a fost lansat în România

BUCURESTI - 19 aprilie 2022

Comunicat tip General in Juridic

Serviciul internațional de avocatură "avocatineuropa" a fost lansat în România. Acesta oferă asistență juridică internațională în materie de accidente, litigii succesorale sau corporative, arbitraj si alte servicii juridice.

Serviciul „Avocat în Europa” a fost lansat în România

Serviciul „Avocat în Europa” a fost lansat în România

Serviciul internațional de avocatură avocatineuropa.ro a fost lansat în România. Acesta oferă asistență juridică internațională în materie de accidente, litigii succesorale sau corporative, arbitraj si alte servicii juridice.

 

Serviciile Avocat în Europa sunt oferite de profesioniști specializați în dreptul statelor în care își desfășoară activitatea, dar și în drept internațional atunci când vine vorba de arbitraj și litigii comerciale. În aria de expertiză a avocaților companiei se numără testamentele și litigiile succesorale în străinătate, compensarea și despăgubirea în cazul accidentelor rutiere soldate cu victime, despăgubirea pentru boli și accidente de muncă, protejarea drepturilor de autor inclusiv în IT și noile tehnologii, căutarea genealogică a moștenitorilor și serviciile de colectare a datoriilor în străinătate.

 

Asistența este oferită atât în faza preprocesuală cât și în cea procesuală și include toate diligențele necesare pentru ca litigiile să fie câștigate. Atât pentru cetățenii români care locuiesc în țară, cât și pentru cei din diaspora, cei peste 200 de avocați sau asociați din țările europene, Israel, Canada, SUA sau Ucraina sunt o echipă care protejează interesele celor ce apelează la serviciile lor. Onorariile percepute de aceștia sunt rezonabile și sunt încasate doar în cazul în care procesul sau procedura este câștigată în favoarea clienților.

 

Avocații specialiști vor asigura relația cu toate entitățile publice sau private cu care clienții se află în litigiu, fie că este vorba de autorități ale statului vamale, fiscale, de pază a frontierei, autorități locale, asigurători, actuali și foști angajatori, administratori, organisme de gestiune colectivă a drepturilor patrimoniale de autor sau persoane fizice. Experiența Avocat în Europa include și reprezentarea clienților persoane juridice în fața organismelor internaționale de mediere, precum Camera Europeană de Arbitraj din Bruxelles.

 

În cazul despăgubirilor pentru accidentele rutiere sau cele de muncă, juriștii vor depune toate eforturile pentru a obține în numele clienților sumele maxime stabilite de lege datorate de către asigurători atât părților vătămate, cât și rudelor acestora. Pentru procesul de moștenire în străinătate, compania oferă avocat pentru români în străinătate care va căuta toate proprietățile testatorului și, în același timp, va asigura relația cu autoritățile statului pentru plata la minimum a taxelor de succesiune.

 

Avocat în Europa este o firmă de avocatură cu peste 13 ani de experiență. Fondată în 2009, reunește peste 200 de avocați și asociați în țări europene, Canada, Israel și Statele Unite ale Americii. Are peste 1000 de procese câștigate la nivel internațional și oferă suport juridic în statele Uniunii Europene, SUA și Canada.