Comunicat de presa Grant capital de lucru - ALEXANDER ROCKA GRUP SRL

BUCURESTI - 7 martie 2022

Comunicat tip General in Afaceri

ALEXANDER ROCKA GRUP SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ” Consolidarea poziției pe piață a firmei ALEXANDER ROCKA GRUP SRL prin creșterea competivității economice” proiect nr RUE M2- 15658 din 30.08.2021 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Sigle

Perioada maxima legala de derulare a proiectului a fost de 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 30.08.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea ALEXANDER ROCKA GRUP SRL. Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: -menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni, -menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 181.874,85 Lei (valoarea totala) din care : 158.152,05 lei grant si 23.722,81 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

ALEXANDER ROCKA GRUP SRL

CUI:30999200

Bucuresti, Str. Munteniei, nr.78A, Sector 1

Persoană de contact:UNGUREANU DANA RALUCA info@belballon.ro 0721256311