Wincafe - Cafeaua ta de zi cu zi

Oradea - 6 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Sanatate

Wincafe Vital este singura cafea care are efect de înfrumuseţare. Ingredientul unic este colagenul de peşte(marin). Acesta este bogat în 10 tipuri de aminoacizi(triptofan, metionina, fenilalanină, leucina - importanta în vindecarea rănilor, isoleucină, lizină, valină), având un nivel ridicat de absorbţie, colagenul poate pătrunde în celulele pieluu în cel mai scurt timp.

Wincafe - Cafeaua ta de zi cu zi

  Cafeaua de calitate premium WinCafe nu conţine zahăr, îndulcitor artificial, fructoză modificată genetic, nu are aditivi conservanti, coloranţi sau arome artificiale,conţine fructoză cristalină (zahărul fructelor care se metabolizează fără insulină astfel putând fi consumată și de diabetici.

  Wincafe menține pielea elastică, proaspată,  intârziind îmbătrânirea pieli –reduce ridurile. De asemenea s-a dovedit că reduce deteriorarea cauzată de agenți antioxidanți, astfel oferind scăderea inflamațiilor, durerilor, umflăturilor și disconfortului.

  Beneficiile acestei cafele sunt multiple şi nu pot fi descrise doar în câteva cuvinte. De aceea  vă invităm să le descoperiţi alături de noi şi mai ales de invitata noastră, LAVINIA MILOŞOVICI, sâmbătă, 8 nov. , ora 11.00 în

ORADEA, Hotel Silver, str. L. Pasteur, nr. 102.

Vă aşteptăm cu drag!

Conducerea Winalite România

Detalii la tel. 0742111685

Taguri: cafeahidratarecolagen