Ai putea sa ai diabet fara sa stii ? Sondaj online VP ‘Mituri despre diabet’

BUCURESTI - 10 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Diabetul determina deja mai multe decese decat cancerul de san si SIDA impreuna si desi este o afectiune foarte raspandita mai persista multe perceptii eronate despre diverse aspecte ce o caracterizeaza. Ia si tu o pauza de 3 minute pentru a completa sondajul VP ‘Mituri despre diabet’ si a participa la tragerea la sorti a unei rame foto digitale Philips.

sondaj online VoceaPacientului.ro

sondaj online VoceaPacientului.ro

 Jumatate dintre persoanele cu diabet zaharat nu stiu ca au aceasta boala  

http://www.idf.org/worlddiabetesday/toolkit/gp/facts-figures

Diabetul determina deja mai multe decese decat cancerul de san si SIDA impreuna si desi este o afectiune foarte raspandita mai persista multe perceptii eronate despre diverse aspecte ce o caracterizeaza. Ia si tu o pauza de 3 minute pentru a completa sondajul VP ‘Mituri despre diabet’ si a participa la tragerea la sorti a unei rame foto digitale Philips.

Astazi aproximativ unul din zece oameni este diagnosticat cu diabet zaharat insa International Diabetes Federation apreciaza ca jumatate dintre persoanele cu diabet nu stiu ca au aceasta boala. Ai putea sa ai diabet fara sa stii ? Verifica daca identifici principalele semne ale diabetului nediagnosticat si ai sansa sa castigi premiul sondajului Mituri despre diabet. Click aici pentru sondajul online.

Ai acces la sondajul VoceaPacientului „Mituri despre diabet”, cu emailul tau si cu parola vp13. Completarea dureaza doar 3 minute.Tragerea la sorti a premiului va avea loc vineri 28 februarie la ora 14. Corectitudinea extragerii este asigurata prin intermediul softului tragerilasorti.ro. Daca doresti sa afli mai multe despre oferta de sondaje online te asteptam sa ne contactezi la adresa  voceapacientului @ymail.com sau la numarul 0724 232 893.

In sectiunea Tratament Nou a portalului Vocea Pacientului te asteapta 800 de studii clinice recente, comprimate in stiri medicale usor de ‘digerat’. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet alegem in fiecare vineri doar stiri medicale sustinute de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international si iti oferim doar cele mai importante aspecte subliniate de specialistii ce au realizat studiul. 

Iata titlurile a 20 dintre cele mai citite stiri medicale VoceaPacientului avand ca subiect diabetul zaharat :

1) 10 sfaturi pentru evitarea complicatiilor diabetului 2) Sindromul de ovar polichistic asociat cu o crestere a riscului de diabet 3) Doar unul din 3 diabetici sunt stimulati sa se implice activ in atingerea tintelor terapeutice 4) Legatura intre antidepresive si diabetul zaharat 5) Dietele ce contin multe proteine si putine legume, asociate cu cresterea riscului de a face diabet 6) Scortisoara ca adjuvant terapeutic la pacientii cu diabet 7) Apneea obstructiva de somn este prezenta mai des la femeile ce au diabet de sarcina 8) Rezistenta la insulina poate fi diminuata prin reducerea temperaturii de preparare a alimentelor 9) Oboseala cronica si problemele cognitive la diabetic 10) In diabetul de tip 2 dieta saraca in proteine si sare pare sa nu influenteze evolutia bolii renale cronice 11) Pacientii diabetici au nevoie de antiagregante plachetare mai eficace? 12) Riscul episoadelor de hipoglicemie este semnificativ la toti pacientii cu diabet zaharat 13) Primele infectii respiratorii ale copilariei pot fi un factor de risc pentru diabet 14) Un tratament administrat o data pe saptamana pentru pacientii cu diabet  15) Reducerea consumului de carne rosie diminueaza riscul de a dezvolta diabet zaharat 16) Fumatul in timpul sarcinii poate creste riscul copilului de a dezvolta diabet 17) Unii dintre pacientii cu diabet sunt supratratati impotriva dislipidemiei 18) Femeile ce lucreaza in schimbul de noapte au un risc crescut de a face diabet zaharat 19) 10 elemente esentiale despre diabetul zaharat  20) Stresul posttraumatic sporeste riscul de a face diabet zaharat

Vocea Pacientului te asteapta in fiecare vineri cu stiri medicale proaspete si cu o noua prezentare in sectiunea Medicul Recomanda. Wings Management sprijina probono proiectul VoceaPacientului.ro

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro