Imaginea Sanatatii: castiga o camera video Sony cu noul sondaj www.voceapacientului.ro

BUCURESTI - 10 martie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Live site

Sondajul Vp ‚Imaginea Sanatatii’ iti ofera din nou posibilitate de a castiga un premiu atractiv. Ia si tu o pauza de 3 minute, completeaza sondajul si ofera-ti o sansa sa castigi o camera video full HD SONY CX 240 oferita de ARPIM, sponsorul sondajului. Acest sondaj VoceaPacientului este activ in perioada 10 martie – 30 aprilie.

sondaj online ARPIM VoceaPacientului.ro

sondaj online ARPIM VoceaPacientului.ro

In opinia ta, care sunt principalele probleme cu care se confrunta sistemul de sanatate din Romania in ansamblul sau? este prima din cele patru intrebari incluse in acest sondaj online VoceaPacientului.ro ce nu dureaza mai mult de 3 minute.

In plus, te intrebam care dintre organizatiile din domeniul sanatatii a fost mai des prezenta in mijloacele de comunicare pe care le urmaresti (mass-media) si  care sunt beneficiile pe care consideri ca le aduce prezenta in Romania a companiilor producatoare de medicamente, cum sunt membri ARPIM.

Deoarece orice activitate poate fi imbunatatita, te mai intrebam care sunt principalele actiuni ce ar putea sa fie realizate de ARPIM si companiile membre pentru a-si indeplini rolul in sistemul de sanatate si a fi mai aproape de pacientii din Romania.

Pe baza raspunsurilor, VoceaPacientului.ro va realiza o statistica legata de imaginea actuala a sistemului de sanatate din Romania, insa nici operatorul de sondaj si nici altcineva nu vor avea acces la informatii legate de identitatea persoanelor ce au completat sondajul. Acest sondaj este initiat de VoceaPacientului.ro si sprijinit financiar de ARPIM.

Exprima-ti si tu parerea in cadrul sondajului VoceaPacientului si poti sa filmezi in minivacanta din 1 mai cu o camera video SONY CX 240 full HD si cu rezolutie de 9,1 megapixeli. Toate sondajele Imaginea Sanatatii completate integral de la o adresa de email valida urmeaza sa participe la tragerea la sorti din data de 30 aprilie ora 13. Te asteptam!

Nu uita: In cadrul sectiunii Medicul recomanda, gasesti in fiecare vineri  si o noua scurta prezentare cu aspecte medicale practice, pentru prevenirea imbolnavirilor sau masuri generale pentru tratamentul diverselor boli. Ai la dispozitie peste 150 de astfel de prezentari. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet, in cadrul sectiunii Tratament Nou alegem in fiecare vineri stiri medicale sustinute de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. Wings sprijina proiectul VoceaPacientului

Despre Wings Management

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. Wings sprijina proiectul www.voceapacientului.ro
www.winmanagement.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wings-management/imaginea-sanatatii-castiga-o-camera-video-sony-cu-noul-sondaj-www-voceapacientului-ro