Mituri despre boala cardiaca - mai sunt doar cateva ore pana cand prima invitatie dubla VIP poate fi a ta

BUCURESTI - 8 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

In cateva ore VoceaPacientului.ro urmeaza sa extraga prima invitatie dubla VIP la spectacolul “Espana Bailla Flamenco” - 6 aprilie, Sala Palatului, Bucuresti. In cazul in care participi la toate sondajele din momentul lansarii lor, ai mai multe sanse de castig deoarece fiecare din cele 4 trageri la sorti includ toate sondajele completate pana la momentul respectiv. Ai acces la sondajul „Mituri despre boala cardiaca”, cu adresa de email si cu parola vp1. Completarea sondajului dureaza doar 5 minute. Vocea Pacientului te asteapta in fiecare vineri cu informatie medicala proaspata. Gasesti mai jos subiectele noi de azi.

Saptamana mondiala a glaucomului -10-16 martie 2013

Saptamana mondiala a glaucomului -10-16 martie 2013

 E minunat sa vezi lumea zi de zi - nu lasa glaucomul sa te impiedice - citeste despre saptamana mondiala a glaucomului  

VoceaPacientului.ro

In cateva ore VoceaPacientului.ro urmeaza sa ofere prima invitatie dubla VIP la spectacolul “Espana Bailla Flamenco” - 6 aprilie, Sala Palatului, Bucuresti. In cazul in care participi la toate sondajele din momentul lansarii lor, ai mai multe sanse de castig deoarece fiecare din cele 4 trageri la sorti includ toate sondajele completate pana la momentul respectiv. Ai acces la sondajul „Mituri despre boala cardiaca”, cu adresa de email si cu parola vp1. Completarea sondajului dureaza doar 5 minute.

In cadrul campaniei “Mituri despre sanatate”, Vocea Pacientului va activa marti 12 martie si vineri 15 martie alte doua sondaje recompensate cu premii. Tragerea la sorti a invitatiilor duble Vocea Pacientului are loc in fiecare zi de vineri a lunii martie (ora 14) iar castigatorii vor fi anuntati prin email in aceeasi zi. Fiecare dintre cele 4 invitatii duble VIP la spectacolul sunt in valoare de 320 RON.

Nu uita ca in sectiunea Tratament Nou a portalului Vocea Pacientului te asteapta peste 500 de studii clinice recente comprimate in pastile de informatie medicala usor de ‘digerat’. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet alegem in fiecare saptamana informatie medicala ce este sustinuta de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international si iti oferim cele mai importante aspecte subliniate de specialistii ce au realizat studiul. In cadrul sectiunii Medicul recomanda, gasesti in fiecare vineri  o noua prezentare cu sfaturi medicale practice sau informatie medicala legata de aspecte utile din diverse boli . Ai la dispozitie peste 120 de astfel de prezentari.

Prin optiunile de cautare rapida de pe homepage www.voceapacientului.ro  gasesti rapid informatia medicala despre afectiunea care te intereseaza sau poti sa folosesti varianta de cautare dupa cuvantul cheie. 

Vocea Pacientului te asteapta in fiecare vineri cu informatie medicala proaspata. Iata subiectele noi de azi

Tromboza venoasa - 10 aspecte bine de stiutCresterea incidentei bolilor autoimune si sarea din dietaAstmul bronsic la copil corelat cu expunerea la bisfenol dupa nastereIn tratamentul fibromialgiei, medicatia actuala nu ofera multe beneficiiTratamentul antibiotic in primul an de viata corelat cu dublarea riscului de a dezvolta alergiiDoua noi produse pentru tratamentul bolilor psihiceTelemedicina poate sa amelioreze semnificativ simptomele de depresieE minunat sa vezi lumea zi de zi - nu lasa glaucomul sa te impiedice - saptamana mondiala a glaucomului

Proiectul Vocea Pacientului este sustinut pro bono de compania Wings Management, o companie de consultanta si dezvoltare profesionala. Compania Wings ofera analize obiective si metode de training inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii. www.winmanagement.ro

www.voceapacientului.ro este un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale, oferind pacientilor informatii de calitate despre tratamentul si prevenirea diverselor boli si orientand opiniile lor catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva. Continutul medical al site-ului Vocea Pacientului se bazeaza pe surse medicale recunoscute pe plan international, dar tratamentul sau informatia medicala furnizata are doar un rol informativ si nu se substituie consultului medical. Site-ul Vocea Pacientului este proprietatea companiei ButtonUP.

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro