Sondajul ‚Aplicatii de sanatate online’ iti ofera din nou posibilitate de a castiga patru premii

BUCURESTI - 1 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Sondajul ‚Aplicatii de sanatate online’ iti ofera din nou posibilitate de a castiga patru premii. Acest nou sondaj VoceaPacientului.ro este activ in perioada 1 octombrie – 29 noiembrie. Ia si tu o pauza de 5 minute, completeaza sondajul si ofera-ti o sansa sa castigi un radio-ceas digital SONY.

sondajul 'Aplicatii de sanatate online'

sondajul 'Aplicatii de sanatate online'

In ultimii ani telefoanele inteligente au din ce in ce mai multe aplicatii ce tin de domeniul medical. In cadrul sectiunii VP Medicul Recomanda, gasesti doua fisiere pdf ce includ linkuri catre 20 de astfel de aplicatii medicale. Prezentarile sunt denumite ‚10 recomandari de aplicatii medicale gratuite pentru smartphone’ (1 si 2). Poti sa le cauti pe site sau ai acces direct la ele aici si aici.

Exprima-ti si tu parerea in cadrul sondajului VP: care dintre aplicatiile medicale ai vrea sa fie disponibila si in limba romana? Completarea sondajului VoceaPacientului.ro dureaza doar 5 minute si mai include intrebari legate de tipul de informatii pe care le cauti in domeniul online sau pe care le primesti de la medicul tau in timpul consultului medical. Ai acces aici la sondajul ‚Aplicatii de sanatate online’. 

Cele 4 aparate radio-ceas digital Sony vor fi extrase vineri 18 octombrie, 1 noiembrie, 15 noiembrie si 29 noiembrie. Cei ce nu au completat pana acum sondajul 'Tu ce vrei sa schimbi in interactiunea cu medicul tau?' o mai pot face pana pe 29 noiembrie, participand la tragerile la sorti a premiilor din cadrul prezentei campanii. In cazul in care participi la toate sondajele VoceaPacientului din momentul lansarii lor, ai mai multe sanse de castig deoarece tragerile la sorti includ toate sondajele completate pana la momentul respectiv.

In cadrul sectiunii Medicul recomanda, gasesti in fiecare vineri  si o noua scurta prezentare cu aspecte medicale practice, pentru prevenirea imbolnavirilor sau masuri generale pentru tratamentul diverselor boli. Ai la dispozitie 150 de astfel de prezentari. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet, in cadrul sectiunii Tratament Nou alegem in fiecare vineri  stiri medicale  sustinute de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international.  Prin optiunile de cautare rapida de pe homepage gasesti rapid informatia medicala despre afectiunea care te intereseaza sau poti sa folosesti varianta de cautare dupa cuvantul cheie.

VoceaPacientului.ro este un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale, oferind pacientilor informatii de calitate despre tratamentul si prevenirea diverselor boli si orientand opiniile lor catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva. Proiectul Vocea Pacientului este sustinut pro bono de compania Wings Management, o companie de consultanta si dezvoltare profesionala. 

Despre Wings Management

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro