Voceapacientului.ro a lansat o noua campanie de sondaje, avand ca si tema: „Tu ce stii despre sanatate?”

BUCURESTI - 3 iunie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Sondajul ‚Tu ce stii despre ADHD?’ iti ofera posibilitate de a castiga in lunile iunie si iulie, 4 saune faciale Beurer. Voceapacientului.ro a lansat o noua campanie de sondaje, avand ca si tema: „Tu ce stii despre sanatate?” La fiecare doua saptamani, vineri la ora 14, va fi extras cate un premiu. Ia si tu o pauza de 5 minute si completeaza sondajul VoceaPacientului.ro.

Prin completarea sondajului 'Tu ce stii despre ADHD' poti castiga una din cele patru saune faciale Beurer

Prin completarea sondajului 'Tu ce stii despre ADHD' poti castiga una din cele patru saune faciale Beurer

In cazul in care completezi din timp sondajul ‚Ce stii despre ADHD?’ iti oferi mai multe sanse de castig, deoarece la fiecare dintre cele 4 trageri la sorti participa toate sondajele completate pana in momentul respectiv.

Nu uita: VoceaPacientului.ro te asteapta in fiecare vineri cu stiri medicale proaspete. Deoarece ne dorim sa crestem calitatea informatiei medicale furnizate prin internet, in cadrul sectiunii Tratament Nou alegem in fiecare saptamana stiri medicale sustinute de dovezi publicate in reviste medicale recunoscute international si iti oferim cele mai importante aspecte subliniate de specialistii ce au realizat studiul.

Iata doar cateva dintre cele mai citite stiri medicale VoceaPacientului avand ca tema sanatatea mintala:

* Factorii de risc perinatali pentru dezvoltarea ADHD au fost confirmati * Sunt unele forme ale bolii ADHD o varianta a 'normalitatii'? * In ADHD adoptarea unei diete sanatoase poate sa ajute * Declinul abilitatilor cognitive si verbale la copil poate fi predictiv pentru aparitia psihozei adultului * Persoanele in varsta ce sufera o deteriorare a auzului prezinta si o accelerare a declinului cognitiv * Persoanele care esueaza in incercarea de a renunta la fumat au un nivel crescut de anxietate * Conflictele de la birou cresc consumul de medicamente psihotrope * Utilizarea telefonului mobil poate fi la fel de adictiva ca si alte comportamente ce duc la dependenta * Expunerea copilului la un mediu stresant reduce nivelul conexiunilor cerebrale * Legatura clara intre exercitiile fizice si sanatatea psihica * Respingerea sociala influenteaza mai mult decat psihicul adolescentilor * Lipsa de concentrare si agresivitatea copilului e influentata de timpul petrecut in fata televizorului * Neglijarea emotionala in copilarie corelata cu accidentul vascular al adultului *Schizofrenia este adesea prezentata deformat in filmele artistice * In sindromul de stres postraumatic terapia de cuplu ofera beneficii semnificative * Toate persoanele obeze risca sa aiba o rata crescuta de declin cognitive * Anumite rasini utilizate de stomatologi pot sa determine o afectare a functiilor mentale ale copiilor * Raspunsul emotional la evenimentele traumatice poate fi accentuat de somn 

Voceapacientului.ro este un site independent ce incearca sa creasca nivelul serviciilor medicale, oferind pacientilor informatii de calitate despre tratamentul si prevenirea diverselor boli si orientand opiniile lor catre oamenii potriviti pentru a schimba ceva. Continutul medical al site-ului VoceaPacientului.ro se bazeaza pe surse medicale recunoscute pe plan international, dar tratamentul sau informatia medicala furnizata are doar un rol informativ si nu se substituie consultului medical. Site-ul VoceaPacientului.ro este proprietatea companiei ButtonUP.

Proiectul Vocea Pacientului este sustinut pro bono de compania Wings Management. www.winmanagement.ro

Despre Wings Management

Din vremuri de demult, aripile reprezinta libertatea - libertatea de a te detasa de detaliile lipsite de relevanta, de falsele presupuneri, ca sa poti sa privesti o imagine de ansamblu cat mai aproape de realitate, pentru a putea profita la maximum de oportunitatile existente, pentru a inova.

Wings Management este o compania de consultanta si pregatire profesionala.Oferim analize obiective si utilizam metode inovatoare pentru a obtine cele mai potrivite solutii.
www.winmanagement.ro