VoceaPacientului si Perfect Tour stimuleaza initiativa ta pentru imbunatirea sistemului de sanatate

BUCURESTI - 7 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Sanatate, Turism

Prin campania "Initiativa pentru sanatate" dorim sa incurajam prezentarea unor initiative care sa aduca o schimbare in bine in sistemul de sanatate. Si cum de cele mai multe ori schimbarea se intampla prin a pune impreuna mai multi pasi mici, te incurajam sa ne transmiti propunerea ta de schimbare in tratarea bolii de care esti cel mai mult interesat.

Sanatate_Initiativa

Sanatate_Initiativa

 VoceaPacientului.ro si Perfect Tour stimuleaza initiativa pentru imbunatatirea sistemului de sanatate 

Campania "Initiativa pentru sanatate"

Cu ocazia sarbatorilor de iarna daruieste si tu o „Initiativa pentru sanatate" in cadrul noii campanii VoceaPacientului.ro. Drumul de la vorbe la fapte e adesea lung, insa intotdeauna incepe cu primul pas. Acest pas e initiativa de a propune un plan concret de schimbare. La VoceaPacientului consideram ca in Romania exista multi profesionisti in domeniul medical dar ca exista si unele aspecte care pot sa fie imbunatatite.

Daca suferi de o afectiune si consideri ca tratamentul tau poate fi imbunatatit sau daca doar doresti sa ajuti un membru al familiei sau o cunostiinta care este bolnava, ia atitudine si propune o schimbare in bine in sanatate.

Pe site-ul VoceaPacientului.ro, la pagina BlogVP, o sa gasesti 15 grupuri de discutie pe tema principalelor segmente de afectiuni medicale. In cadrul acestor grupuri de discutie o sa poti alege unul dintre subgrupurile specifice de boala, unde poti sa postezi propunerea ta concreta pentru campania “Initiativa pentru sanatate”. Daca propunerea ta respecta normele de comunicare ale site-ului VoceaPacientului si prezinta o sugestie logica de actiune, urmeaza sa fie postata pe site in maximum 24 ore (48 ore in weekend). Expunerea propunerii tale pentru sanatate nu trebuie sa depaseasca 500 de cuvinte.

Trei dintre aceste propuneri urmeaza sa fie recompensate de agentia PerfectTour si VoceaPacientului.ro cu cate un pachet de vacanta CityBreak ce include 3 zile in Budapesta (transport cu avionul si cazare la Hotel Ibis sau similar). Vor exista 2 criterii de evaluare: utilitatea propunerii si usurinta de a fi pusa in practica. Evaluarea propunerilor va fi efectuata prin vot inchis si ii va implica pe cooordonatori unora dintre cele mai active asociatii de pacienti din tara. Initiativele castigatoare vor fi anuntate in data de 13 ianuarie, 13 februarie si 13 martie. Detalii despre premiul City Break in fisierul atasat.

VoceaPacientului.ro nu se concentreaza doar asupra aspectelor ce necesita imbunatatiri, ci mai permite pacientilor si sa-si exprime multumirile pentru serviciile medicale de calitate. Campania VoceaPacientului.ro “Invingator in lupta cu boala” ce stimuleaza postarea pe site a cazurilor fericite in care pacientul impreuna cu profesionisti in domeniul medical au reusit sa infranga sau sa tempereze diverse afectiuni, continua pana in data de 16 decembrie cand va avea loc tragerea la sorti a castigatorului biletelor la Gala Craciun Vienez.

VoceaPacientului.ro include si informatii medicale proaspete despre tratamente noi sau despre masuri de preventie a diverselor boli, sfaturi medicale cu actiuni practice, actualizate in fiecare zi de vineri si prezentate intr-un format atractiv in paginile TratamentNou si Medicul recomanda! Daca iti plac functiile portalului VP si doresti sa sprijini acest demers, aboneaza-te la varianta online a publicatiei TratamentNou sau doar creaza-ti un cont de Acces grup VP. E simplu, este nevoie doar sa confirmi e-mailul tau.

Contul grup VP iti permite sa ai acces la sondajele si chestionarele din rubricile e-pacient si e-promo. Poti sa beneficiezi astfel de premii sau discount-uri. De exemplu pentru 2011 sondajele VP te pot aduce in posesia altor premii, constand in pachete a cate 2 bilete la concertul mentionat mai sus. Tragerea la sorti, vineri 16 decembrie. Te asteptam!

Despre Wings Management

Site-ul VoceaPacientului.ro este este un site independent de comunicare pacient-medic, proprietate a companiei ButtonUP SRL-D (al carei principal domeniu de activitate este Publicitatea - cod CAEN 731). Orice continut medical al site-ului are rol informativ si nu se substituie consultului medical

Despre Perfect Tour
Premiiile campaniei „ Initiativa in sanatate” sunt puse la dispozitia VoceaPacientului.ro prin bunavointa
Perfect Tour unul dintre liderii specializati in managementul calatoriilor de afaceri. Fondata in 2004, Perfect Tour a inregistrat o crestere de succes prin oferirea serviciilor de calatorie personalizate si profesioniste si prin castigarea si mentinerea clientilor multumiti. In centrul echipei noastre sta pasiunea de a va servi. Daca veti fi multumiti, noi ne vom simti impliniti. Veti avea ceea ce va doriti la timp si la un pret corect. Noi stim cel mai bine ca fiecare detaliu este important si avem grija sa va oferim cele mai bune aranjamente de calatorie. Perfect Tour este agentie acreditata IATA si este afiliata UFTAA, ASTA, CECTA, ANAT. Perfect Tour este agent autorizat al celor mai cunoscuti tour operatori internationali (Tui, Dertour, Thomas Cook/Neckermann, GTA, Hotelbeds) si linii de croaziera (Costa Cruises, MSC Cruises, NCL, etc). In 2008 am devenit GSA pentru cea mai vasta retea de cai ferate, Rail Europe, iar din 2009 suntem unicul partener agreat Disneyland Paris in Romania. 24 hours Call Center: 021 98 18/ 080 10 88888 int. 1213.