Deschidere Cinema Trivale!

BUCURESTI - 26 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Cinema Trivale se deschide vineri! Ai 7 săli, 4K şi 3D

Cinema Trivale, cinematograful cu cele mai multe sali din Piteşti, se deschide vineri, 28 noiembrie, de la ora 19:00, în Trivale Shopping Center, chiar în centrul oraşului. Te asteapta cu 7 săli de ultimă generaţie pentru a-ti da posibilitatea sa alegi filmul care iti place. Vino să vezi filmele preferate în 4K şi 3D!

Logo Cinema Trivale

Logo Cinema Trivale

Cinema Trivale îşi deschide porţile pentru public după o investiţie de peste 2,5  milioane de euro derulată de Wini Imobili, pe parcursul a 5 luni, în urma căreia piteştenii pot merge acum la cinematograful cu cele mai multe săli din oraş, complet digitalizat, si dispunand de aproximativ 800 locuri.

 

Noua tehnologie Sony 4K Digital Cinema este disponibilă pe toate cele 7 ecrane, iar 4 săli beneficiază şi de proiecţie 3D HFR.

 

Cinema Trivale poate găzdui şi expoziţii, lansări de produse şi conferinţe de presă, mulţumită arhitecturii sale şi tehnologiilor multimedia de ultimă oră - de la echipamente de conferinţă până la proiecţii în direct ale unor spectacole organizate la distanţă.

 

Ne bucurăm că am reuşit să creăm un concept integrat şi să oferim locuitorilor oraşului Piteşti o alternativă viabilă de petrecere a timpului liber. Suntem încrezători că în cel mai scurt timp Cinema Trivale va deveni preferatul publicului din Piteşti datorită noutăţilor tehnologice pe care le propune şi poziţionării sale excelente”, au declarat reprezentanţii Wini Imobili.

 

Accesul în noul cinematograf se face prin etajul 3 al centrului comercial Trivale Shopping Center, unde vizitatorii vor descoperi şi o zonă de food court (restaurante, fast food).

 

Trivale Shopping Center are 7 niveluri, o suprafaţă comercială de peste 5.200 mp şi este amplasat în centrul istoric al oraşului Piteşti, în zona pietonală, cu tradiţie din punct de vedere comercial. Centrul are şi o parcare supraetajată cu peste 150 de locuri disponibile zilnic pentru clienţi.

 

Modernizat complet în 2010, Trivale Shopping Center oferă o ambianţă primitoare şi găzduieşte magazine de articole vestimentare, încălţăminte, marochinărie, parfumerie, bijuterii, decoraţiuni interioare şi articole pentru casă. Complexul dispune şi de un spaţiu de joacă generos, la etajul 2, cu jucării pentru toate vârstele, unde copiii, dar şi cei mari, se pot distra în siguranţă.

 

Deschiderea Cinema Trivale face parte din planul de rebranding pus la punct de catre Wini Imobili pentru această clădire de o însemnătate deosebită pentru piteşteni.

Despre Wini Imobili

Wini Imobili, parte a fondului de investitii american New Century Holdings, reprezinta o companie de real estate care activeaza pe piata din Romania incepand cu anul 2008. Administreaza un portofoliu reprezentat din centre de retail si divertisment, spatii stradale, cladiri de birouri si terenuri.