Pe 20.09.2016 a doua mașină Ford Fiesta de la Express Credit Amanet își va întâlni câștigătoarea

Iasi - 20 septembrie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Al doilea Ford Fiesta din Campania Promoțională Express Credit Amanet ”Lozul Împrumuți și Câștigi 2016” va fi acordat astăzi unei doamne din Iași

Express Credit Amanet

20.09.2016

Comunicat de presă

Premiul

Premiul oferit acum este ultimul model Ford Fiesta, de culoare albastră, cu un nivel de echipare Trend, motor pe benzina 1.0 100 cp. Valoarea în lei a premiului este 54.000 ron cu TVA.

Câștigătoarea

Noua câștigătoare se numește Elena Olimpia Miron, are 46 de ani, este infirmieră în Iași și promite că Fordul va rămâne în familie. Ne-a mărturisit că este primul premiu din viața sa și i-a produs o mare bucurie chiar dacă încă nu și-a luat permisul de conducere.

Evenimentul de premiere

Premiul va fi oferit în cadrul unui eveniment festiv la care vor participa Daniel Buzdugan și membrii echipei de management Express Credit Amanet. Daniel Buzdugan va prezenta evenimentul și este cel care va înmâna fericitei câștigătoare cheile noului Ford Fiesta. Premierea are loc marți, 20 septembrie, la sediul Express Credit Amanet Iași de la Gară - Strada Silvestru nr.21, parter, începând cu ora 15.00.

Campania continuă

Pentru a participa la această campanie candidații trebuie să fie clienți Express Credit Amanet și să dețină un loz de concurs. Lozul se acordă pentru fiecare 50 lei valoare comision achitat sau pentru cumpărături în valoare de 260 de lei. Pentru a câștiga, trebuie să se nimerească prin răzuire, combinația câștigătoare. Absolut toate lozurile/taloanele au combinația câștigătoare imprimată - contează cele 5 căsuțe pe care un client alege să le răzuiască.

Campania ”Lozul Împrumuți și Câștigi 2016” este organizată și desfășurată în toate agențiile Express Credit Amanet de pe teritoriul României. Ea continuă până în aprilie 2017 și se adresează tuturor clienților agențiilor Express Credit Amanet, conform regulamentului de pe site-ul www.expresscredit.ro.

De la începutul anului și până acum au fost câștigate 2 mașini, continuând o tradiție Express Credit Amanet care a acordat în ultimii ani, în total 16 mașini drept premiu clienților săi.

Despre Express Credit Amanet

Express Credit Amanet este serviciul numărul 1 la nivel local pe piața de amanet și operează credite cu garanție în aur, electronice și biciclete precum și vânzări de astfel de bunuri. Compania are 28 de agenții în orașele Iași, Vaslui și Hârlău în care lucrează cu atenție și responsabilitate peste 100 de angajați. Numărul tranzacțiilor zilnice se ridică în medie la 900. În cei peste 9 ani de activitate, întreaga politică de firmă a fost concepută în jurul deservirii operative şi corecte a intereselor clienţilor săi, atât prin îmbunătăţirea permanentă a calităţii acestor servicii, cât şi prin recompensarea fidelității prin sistemele de facilitaţi, promoţii sau premii.

Contact:

Laurențiu Miuț

Director Operațional România - Express Credit Amanet

laurentiu.miut@expresscredit.ro

Telefon sediul central/ Fax: 004 0332 415 719, Email: office@expresscredit.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wink-public-multimedia/pe-20-09-2016-a-doua-masina-ford-fiesta-de-la-express-credit-amanet-isi-va-intalni-castigatoarea