Cea mai noua tehnica de extensii de par natural

BUCURESTI - 29 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Vedetele de la Holywood prefera extensiile cu banda!

Extensii de par natural

Extensii de par natural

 "Life is in the hair!" 

Beauty Lounge

Ti-ai imaginat ca poti avea un par lung, des si minunat in mai putin de 2 ore?

Aplicarea extensiilor de par a provocat o adevarata revolutie in domeniul coafurilor profesionale.

Este important sa dati o mare atentie modalitatii de aplicare a extensiilor si calitatii parului din care sunt facute extensiile, asa incat sa nu va deterioreze parul natural.

Majoritatea magazinelor promoveaza extensii de par natural, insa cantitatea de par natural continuta in extensii este foarte mica, mare parte a parului fiind sintetic, de aceea nu este recomandat sa cumparati extensii a caror calitate nu o puteti verifica, si nu trebuie sa va orientate la cele mai mici preturi.

Purtand extensii de par sintetic va veti deteriora parul natural, datorita faptului ca acestea se incurca foarte usor iar aspectul parului nu va fi placut.

Stilistii Beauty Lounge, experti in extensii de par, se mandresc cu experienta de peste 7 ani in acest domeniu. De aceea este important sa recomande metoda cea mai potrivita de aplicare a extensiilor de par si la fel de important, montarea extensiilor trebuie facuta corect incat sa nu va deterioreze parul.

Noi credem in calitatea produselor si stim cat de important este sa ai un par frumos si sanatos.

Extensiile pot fi purtate intre 2-4 luni pana cand trebuie indepartate pentru a fi inlocuite sau refolosite in cazul anumitor tipuri de extensii.

Cea mai noua tehnica de extensii de par este aplicarea extensiilor cu banda care sunt cele mai confortabile si nu deterioreaza absolut deloc parul natural, acestea dureaza intre 6-10 saptamani pana cand este necesara o intretinere a lor. Aceste extensii pot fi refolosite pana la 4- 6 inretineri  daca parul este natural,  fiind astfel si mai putin costisitoare.

Aplicarea acestor extensii este rapida iar extensiile sunt aproape invizibile, totodata fiind si foarte confortabile.

Credem ca serviciile si produsele de la Beauty Lounge va vor impresiona prin calitatea si pretul  accesibil, de aceea clientii nostri revin si recomanda prietenelor salonul nostru; pentru ca apreciaza calitatea parului si serviciile customizate de care beneficiaza.

Oferim consultatii si recomandari GRATUIT pentru ca dumneavoastra sa alegeti  tipul potrivit de extensii de par, sa va alegeti culoarea potrivita sau un joc de culori in functie de rezultatul pe care il doriti.

Dupa consultatie vei pleca de la salon convinsa 100% ca poti avea incredere in expertii nostri pe extensii de par natural.

Tinta noastra este ca dupa ce va aplicam extensiile de par sa uitati ca le purtati.

Suna acum pentru a programa o consultatie gratuit (072)2 301 575

www.thebeautylounge.ro

Despre WISE INVEST CONSULTING SRL

Salon de infrumusetare
www.thebeautylounge.ro
0212100221
0212104058

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wise-invest-consulting-srl/cea-mai-noua-tehnica-de-extensii-de-par-natural