Wizrom Software: creştere de 27% a CA pe 2008

BUCURESTI - 9 februarie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Wizrom Software, unul dintre principalii jucători pe piaţa aplicaţiilor software pentru afaceri, a încheiat anul 2008 cu o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% faţă de anul precedent. Astfel, compania a înregistrat o cifră de afaceri de
9,5 milioane de dolari. De asemenea, un număr semnificativ de companii au optat pentru soluţiile Wizrom, cifra totală de clienţi activi ajungând la aproximativ 3,000.

Wizrom Software, unul dintre principalii jucători pe piaţa aplicaţiilor software pentru afaceri, a încheiat anul 2008 cu o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 27% faţă de anul precedent. Astfel, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 9,5 milioane de dolari. De asemenea, un număr semnificativ de companii au optat pentru soluţiile Wizrom, cifra totală de clienţi activi ajungând la aproximativ 3,000.


Principalele venituri ale companiei au provenit din vânzarea de licenţe şi servicii pentru soluţia financiar-contabilă WizCount şi ERP-ul WizPro. Cele două aplicaţii au cumulat aproximativ 65% din totalul încasărilor. Zemy Apfelbaum, Managing Director la Wizrom Software declară: “vânzările principalelor produse Wizrom au atins cotele estimate pe 2008, în pofida instabilităţii pieţei pe ultimul trimestru. Aceste rezultate ne demonstrează încă o dată faptul că produsele oferite de noi raspund necesităţilor pieţei, atât din punct de vedere cost, cât, mai ales, din punct de vedere eficienţă.”

În 2008 Wizrom şi-a consolidat poziţia de lider pe segmentul de piaţă dedicat soluţiilor de payroll, management de personal şi resurse umane: la finalul anului, peste 380.000 de angajaţi aveau situaţiile slariale administrate cu ajutorul soluţiei WizSalary. Pentru 2009, compania estimează că această cifră va atinge valoarea de 500.000. Totodată, anul precedent a adus o extindere a portofoliului de servicii aferente WizSalary prin adăugarea serviciului de calcul salarial şi management de personal.


“Având în vedere situaţia economică generală, anul 2009 va sta sub semnul scăderii costurilor şi al creşterii eficienţei. De aceea şi planul Wizrom pe anul în curs se va concentra pe consolidarea şi dezvoltarea bazei actuale de clienţi şi parteneri. Vom încerca astfel să răspundem cerinţelor de eficientizare a afacerii clienţilor prin oferirea de produse şi servicii dedicate optimizării proceselor de business, în special pentru segmentele de producţie, distribuţie şi retail”, afirmă în continuare domnul Zemy Apfelbaum.
***
Compania românească Wizrom Software este unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerilor, prezent pe piaţa românească încă din anul 1992. De la sfârşitul anului 2006 a devenit Microsoft Gold Certified Partner. Cu filiale în Republica Moldova şi Bulgaria, Wizrom are aproximativ 3,000 de clienţi activi şi 25,000 de licenţe instalate pentru companii din cele mai variate domenii de activitate. Pentru mai multe informaţii, va rugam sa ne vizitaţi la www.wizrom.ro.

Despre Wizrom Software SRL

Rezultate financiare - 2008
Wizrom Software
irina.nica@wizrom.ro