Gustul unic si calitatea pastelor din grau dur Antonio di Vaio in doar 3 minute!

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Slow food, dar fast cooking – este ceea ce ne dorim să se întâmple în bucătăriile noastre. Fie ca alegem haute cuisine sau o reîntoarcere la rețetele tradiționale, la gustul autentic al ingredientelor din gospodărie sau la extravagante culinare, ne dorim mai mult timp pentru a savura masa în tihnă și mai puțin pentru a o pregăti.

Antonio di Vaio 3 minute

Antonio di Vaio 3 minute

Acum ca toamna a sosit si ne intoarcem din vacante, incep copiii scoala… vom avea impresia ca timpul s-a comprimat brusc si parca nu mai reusim sa finalizam lista de activitati propusa.

Pentru a–ti scurta timpul petrecut cu prepararea meselor Antonio di Vaio iti propune o gama de paste pe care o poti pregati in doar 3 minute !

Pastele Antonio di Vaio sunt pregatite dupa o reteta speciala, folosind 100% faina din grâu dur pentru a asigura o calitate excelenta, culoare aurie şi un pret competitiv; Folosim numai grâu dur de cea mai buna calitate din Italia pentru a ne asigura că obtinem mereu paste cu o textura ideala, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii astfel încât orice retetă noua sa fie o reusita. Antonio di Vaio a dezvoltat o noua line tehnologica pentru a putea conferi aluatului o forma specifica, care garanteaza o gatire mai rapida…in doar 3 minute, pastrand gustul unic si calitatea “al dente” a pastelor din grau dur . Acum poti savura pastele tale preferate in doar 3 minute!

Gama de paste din grau dur Antonio di Vaio 3 minute cuprinde:

Fusilli 3 minute;

Penne 3 minute;

Spaghette nr. 1 Capellini