Redescoperim gusturile copilariei cu pastele Baneasa!

BUCURESTI - 26 octombrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Baneasa lanseaza provocarea de a ne impartasi retetele dragi ale copilariei prin intermediul Concursului Retete cu miez de poveste : www. concurs .pastebaneasa.ro

#Retetecumiezdepoveste

#Retetecumiezdepoveste

Pastele Baneasa aduc cu sine magia si nostalgia gustului copilariei, cea mai frumoasa varsta plina de aventuri si lipsita de griji. Cum este mai usor sa-ti amintesti decat prin intermediul gustului?!

Pastrata cu grija si data mai departe din generatie in generatie, fiecare reteta autentica spune o poveste. Sunt povesti pe care le retraiesti cu drag de fiecare data cand gatesti retetele traditionale de casa! Provocam iubitorii de paste Baneasa sa recreeze magia copilariei la ei in bucatarie si sa ne impartaseasca cele mai delicioase povesti culinare din familia lor! Ii provocam sa imparta cu noi reteta lor #cu miez de poveste si sa retraiasca gusturile adevarate de care le era dor!

Acest concept ne ajuta sa le reamintim consumatorilor cum sa pastreze si sa pretuiasca fericirea de a se bucura de amintirile dragi ale copilariei, de a fi pur si simplu în preajma celor dragi. Conceptul permite spatiu pentru comunicarea unei provocari catre creativitate, mai ales atunci când vine vorba de produsele gatite “din amintiri” - campania este, în cele din urma, o invitatie de a trai si de a împartasi magia preparatelor preferate gatite de mama sau bunica si acum de noi, de la proces la servire. Astfel, dorim sa împartasim publicului nostru un mesaj emotional…al retetelor cu miez de poveste, in timp ce gatitul cu drag, aduce bucurie întregii familii.

Piesa centrala a acestui concept este intalnirea celor trei generatii: fiica, mama, bunica acolo unde este “sufletul casei”- bucataria, unde creeaza noi amintiri de nepretuit si se bucura de preparate traditionale gatite cu pastele Baneasa!

Intra pe www.concurs.pastebaneasa.ro, impartaseste-ne gustul care ti-a facut copilaria minunata si poti castiga unul din premiile concursului!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wmp-pr-agency-srl/redescoperim-gusturile-copilariei-cu-pastele-baneasa