Sarbatorim Centenarul Monini!

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Retail

Povestea Monini incepea acum 100 de ani cand Zefferino Monini, urmandu-si instinctul și intuind abilitățile sale de organizare si management, a dat viață la Spoleto, în Umbria, unei societati comerciale de produse alimentare; astfel lua nastere uleiul de masline in compania Monini. In activitatea desfasurata pana atunci se contureaza tot mai mult o concentrare exclusiva asupra uleiului de masline extra virgin. Aceasta directie va fi plina de satisfactii, iar succesul nu se va lasa deloc asteptat. Rezultatele excelente duc la sporirea zonei de distributie si vanzare, uleiurile de masline extra virgine Monini ajungand sa fie cunoscute in toata lumea gratie calitatii acestora si aromei consecvente.

Monini

Monini

Scopul familiei Monini a fost, este si va fi să împărtășeasca dragostea lor pentru uleiul de măsline extravirgin sub forma produselor de calitate superioară, cu aroma inconfundabilă și statornica, cu convingerea că lucrurile bune sunt cele care vor dainui. Secretul calității uleiurilor de măsline extravirgine Monini este tocmai acesta - aroma lor. Personal, Zefferino Monini degusta uleiurile pentru a le alege doar pe cele a caror calitate si aroma le putea asigura numele Monini. Si astazi nepotul sau Zefferino impreuna cu echipa lui de specialisti își asumă sarcina zilnică de a degusta uleiurile pentru a le alege doar pe cele capabile să  susțină angajamentul Monini oferind aromele proaspete și unice  promise.

Povestea Monini continua si astazi, uleiurile de masline extra virgine Monini sunt prezente in peste 80 de tari de pe aproape toate continentele. La baza intregii activitati a Grupului Monini sta RESPECTUL: respectul pentru natura, respectul pentru consumatorii produselor Monini, respectul pentru toti membrii numeroasei familii Monini – cei care muncesc cu credinta si devotament pentru a aduce pe mesele noastre produse de o calitate exemplara si consecventa!

 In asteptarea aniversarii urmatorilor 100 de ani ne luam angajamentul de a oferi aceeasi calitate si aroma consecventa, aceleasi produse de o calitate exceptionala!

Va multumim!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wmp-pr-agency-srl/sarbatorim-centenarul-monini