Concurs de animatie grafica 3D cu premiu de 5000 euro

BUCURESTI - 22 octombrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Live site

WMR BUSINESS TV ORGANIZEAZA CONCURS DE ANIMATIE GRAFICA 3D PENTRU REALIZAREA LOGO-ULUI DE TELEVIZIUNE. PREMIUL CONCURSULUI ESTE DE 5000 EURO! Tema acestui concurs este realizarea logo-ului grafic animat 3D al televiziunii WMR BUSINESS TV.
Nu impunem nici o linie directoare, lasam imaginatia Dumneavoastra sa lucreze libera. Ganditi-va de exemplu ca unul dintre cele mai specatculoase si reconoscilbile logo-uri din lume este cel cu celebrul leu al companiei MGM. Vrem un scurt film/animatie grafica 3D care sa fie folosit ca logo de introducere pentru televiziunea WMR BUSINESS TV (exact ca si in cazul leului MGM) care sa contina numele WMR BUSINESS TV si sa contina o imagine/cadru care sa fie folosita ca sigla permanenta a postului (toate televiziunile au o sigla/simbol pozitionata permanent in cadrul emisiunilor de obicei in dreapta sus a ecranului). Trebuie sa fie unic, sa fie extrem de atractiv, dinamic, sa duca gandul la idea de viitor. Premiul este de 5000 Euro. Detalii pe www.wmrbusinesstv.ro

CONCURS DE ANIMATIE GRAFICA 3D CU PREMIU DE 5000 EURO

CONCURS DE ANIMATIE GRAFICA 3D CU PREMIU DE 5000 EURO

 

 

WMR BUSINESS TV ORGANIZEAZA CONCURS DE ANIMATIE GRAFICA 3D PENTRU REALIZAREA LOGO-ULUI DE TELEVIZIUNE. CONCURSUL ESTE SPONSORIZAT DE “CASA DE AVOCATURA BOSTINA & ASOCIATII”

 

Cautam filme exceptionale, din punct de vedere al realizarii grafice 3D, al ideei care sa reprezinte cel mai bine o televiziune de business, care sa comunice atmosfera si energia unui post de televiziune de business, al mesajului si coloanei muzicale. Trebuie sa fie uimitor, ceva de ultima tehnologie, competitional. Lungimea filmului trebuie sa fie de minim 10 secunde si maxim 30 secunde.

Acest concurs reprezinta o oportunitate pentru orice persoana sa isi demonstreze abilitatile de lucru in programe de animatie 3D, sa isi prezinte creativitatea si talentul pe o platforma  internationala, sa castige un premiu in bani si  a colaboreze cu echipa WMR BUSINESS TV.

Sunt necesare abilitati si cunostinte deosebite in domeniul imaginarii grafice 3D, capacitate de a lucra cu tehnologia necesara realizarii acestor filme si foarte multa imaginatie.

Termen limita este 22 Noiembrie 2013.

Existe un singur Mare Premiu de 5,000 EURO.

Castigatorul Marelui Premiu va fi ales de o comisie a WMR BUSINESS TV pe baza aprecierilor proprii de relevanta.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 25 Noiembrie.

Realizatorul filmului care este cel mai votat va castiga un premiu de popularitate de 300 EURO.

Oricine poate vota pentru oricare dintre lucrarile deja publicate pe site-ul www.wmrbusinesstv.ro

Oricine poate participa prezentand una sau mai multe propuneri proprii.Toti cei care vor sa se inscrie in concurs trebuie sa isi faca un cont pe www.wmrbusinesstv.ro si sa transmita proiectul lor sub numele inregistrat. Toate proiectele vor fi transmise public pe site.

Detaliile complete in ceea ce priveste Regulamentul concursului, Cine Suntem si Tema concursului se gasesc pe site-ul www.wmrbusinesstv.ro

Despre WMR BUSINESS TV

WMR (World Media Resources) BUSINESS TV este un alt fel de televiziune, un concept nou in Romania, foarte dinamic si spectaculos, pentru viitor si generatiile viitoare. Ajutam liderii de business, factorii decizionali si profesionistii sa faca alegerile potrivite, in cunostinta de cauza, oferind imediat informatie de inalta calitate din intreaga lume. Informatie relevanta, de incredere, exacta care sta la baza oricarui proces decizional si educa in sens economic.
WMR BUSINESS TV este singura televiziune din Romania care ofera acoperirea completa a activitatii mediului economic romanesc, puternic corelata cu evenimentele culturale, politice, sociale nationale si internationale si cu evolutia pietelor financiare regionale si globale.
Sarcina noastra este de a atinge si informa piata definita de persoane cu venituri ridicate, un standard ridicat de viata, interesate de modul in care se fac banii, dar si de felul in care ii pot investi in functie de anumite apetente la risc si obiective (cum ar fi, de exemplu, crearea unui brand personal sau gasirea celei mai bune rate de dobanda la depozite in pietele internationale).
Ne adresam consumatorului high-end dar si tinerilor, interesati de viitorul lor si constienti de rolul si importanta vietii economice si a cunoasterii ei.
WMR BUSINESS TV este un produs Premium, definit de rigurozitate in informatie si analiza economica riguroasa si de spectaculozitate in programele tematice.

Taguri: wmr business tv