Brad artificial pentru oricine

BUCURESTI - 2 august 2022

Comunicat tip General in Retail

Live site

Astăzi, oricine își poate permite un brad artificial frumos. Pe piață găsiți atât brazi mai scumpi, luxosi, cât și brazi artificiali ieftini. Dacă bugetul dvs. financiar nu vă permite să vă permiteți un brad artificial de lux mai scump, să știți că și brazii artificiali mai ieftini sunt cu adevărat drăguți, moderni și stilați.

Brad artificial

Brad artificial

Diferența dintre brazii de lux și brazii artificiali ieftini

Principala diferență  dintre brazii de lux și brazii artificiali ieftini este în materialele de producție din care sunt fabricați aceștia. În timp ce brazii 3D de lux au ramuri din materiale PE, precum mulaje de conifere vii, brazii artificiali ieftini au ramuri din materiale PVC clasice pe care le putem considera ca niște bucăți de ace artificiale, atașate individual de centrul ramurei. 

Deși în ziua de azi chiar și brazii  artificiali ieftini sunt fabricați de calitate, se poate întâmpla ca câteva bucăți de ace să cadă sau să se îndoaie atunci când manevrați bradul. Acest lucru se datorează în principal pentru că nuiele nu sunt turnate ca un întreg ca și la brazii de lux. 

Brad artificial din PVC în diverse modele

Brazii artificiali ieftini au un design cu adevărat divers, la fel ca și cei luxoși. Puteți alege un brad de Crăciun frumos și ieftin, un pin dens sau un molid modern. Veți avea  o selecție bogată în versiunile color ai brazilor ieftini. Pe lângă brazii artificiali clasici, verzi natural, puteți găsi și nuanțe argintii elegante de verde sau alb și brazi de Crăciun înzăpeziți. La brazii de Crăciun albi, acoperiți cu zăpadă vă puteți alege dacă doriți un brad de Crăciun dens acoperit de zăpadă, alb, sau un brad care este doar ușor acoperit de zăpadă la capetele ramurilor. Brazii artificiali ieftini în ghivece pe care îi puteți așeza pe un dulap, masă sau raft sunt extrem de populari. 

Cum să economisiți mai mult?

Dacă vreți să economisiți  cât mai mult la cumpărarea unui brad, nu lăsați acest lucru până în ultimul moment. Cele mai bune prețuri pentru brazi artificiali de Crăciun sunt întotdeauna la începutul sezonului de Crăciun, care începe pe 1 septembrie. Astfel de vânzări înainte de Crăciun sunt garantate a fi cele mai avantajoase și veți economisi mulți bani datorită lor. Cu cât sunteți mai aproape de data Crăciunului, prețurile brazilor artificiali cresc, iar reducerile scad treptat. 

Dacă plănuiți să cumpărați un brad artificial chiar înainte de Crăciun, ar trebui să vă gândiți să-l cumpărați cât mai repede. Nu numai că veți economisi, dar veți avea și o selecție mai mare de brazi din care să vă alegeți. Mulți brazi artificiali sunt vînduți în timpul lunii noiembrie și  înainte de Crăciun vă puteți alege doar din ceea ce a mai rămas. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wocht-sro/brad-artificial-pentru-oricine