Robotul pentru dezinfecție Wolf BOT, apreciat în cadrul Congresului Național de Chirurgie

Ploiesti - 27 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura, Sanatate, HR, #CSRcovid19

Wolf BOT, robotul mobil autonom pentru dezinfecție fabricat în România, s-a numărat printre cele mai apreciate puncte de interes din cadrul Congresului Național de Chirurgie. Evenimentul, organizat de Societatea Română de Chirurgie la Sinaia, ce s-a desfășurat în perioada 8-11 iunie 2022 și a reunit reputați specialiști din țară și străinătate.

www.wolfe.ro

www.wolfe.ro

 Aducem inovațiile tehnologice și roboții autonomi și mobili, sistemele smart de dezinfecție suprafețe și aer în realitatea de zi cu zi și oferim cele mai eficiente metode de inactivare a tuturor agenților patogeni. 

Ștefan Toma, co-fondator Wolf-e ROBOTICS.

În condițiile în care în chirurgia românească apar noi descoperiri, atât de materiale cât și de procedee noi, roboții mobili neautonomi și autonomi pentru dezinfecția suprafețelor cu lumină UV-C devin o prezență obișnuită  - deoarece oamenii, specialiștii și organizațiile au înțeles importanța măsurilor proactive pentru a reduce răspândirea COVID-19 și în lupta cu patogenii. „Starul” Expoziției Medicale organizată în cadrul Congresului Național de Chirurgie, robotul mobil autonom de dezinfecție Wolf BOT, și-a demonstrat eficiența și s-a plimbat nestingherit în spațiile alocate la parterul și în Sala Oglinzilor din Cazinoul Sinaia.

Robotul mobil cu navigaţie autonomă Wolf BOT este un sistem cu decuplare automată la detecția mișcării (4 senzori de prezență, acoperire 360°). Robotul autonom oferă cea mai mare putere UVC, având instalată cea mai puternică baterie și dispune de navigaţie autonomă și cartografiere automată a spaţiilor în timp real. Wolf BOT dezinfectează utilizând 10 tuburi cu lumină UVC, cu o putere a lămpilor de 2.000 W și o iradianța UVC de 6.800 μW/cm2 (@1m), având o durată de viață de 12.000 ore. 

Sistemul oferă atât un control simplificat pentru operator, prin aplicaţie mobilă, dar poate fi extins și integrat cu sisteme avansate de fleet management, building automation, WMS, ERP, MES. Wolf BOT asigură un control integral pentru manager, prin platformă desktop complexă și un control simplificat pentru operator, după cum am mai menționat. De asemenea, asigură un sistem de management centralizat al operațiunilor de dezinfecție și 100% trasabilitate asupra tuturor operațiunilor efectuate.

Wolf BOT este proiectat și fabricat integral în România, fiind deja dat în folosință și utilizat în spații medicale. Pe lângă distrugerea microorganismelor din aer și de pe suprafețe, robotul oferă avantaje și prin înregistrarea automată a parametrilor de funcționare a procesului de dezinfecție, putând garanta astfel asigurarea calității. Prin urmare, dezinfecția automată permite validarea procesului de dezinfecție cu rezultate reproductibile și documentate 100%. În plus, raportând costurile la eficiența procesului, Wolf BOT constituie o soluție net superioară față de metodele clasice de dezinfecție. Robotul funcționează fără personal și în mod standardizat, fără a fi nevoie de prezență umană permanentă la locul dezinfecției. Iar prin utilizarea sa, se poate evita expunerea lucrătorilor la substanțele agresive folosite în timpul procesului de dezinfecție clasic.

Alături de Wolf BOT (robotul mobil autonom cu monitorizare în platformă dedicată) am prezentat în cadrul expoziției CNC toată gama de produse Wolf-e ROBOTICS pornind de la cele mai simple sisteme și ajungând la cele mai sofisticate. Gama Wolf-e Robotics cuprinde:

- dispozitive pentru dezinfectarea aerului (care pot fi folosite continuu, în prezența oamenilor, în cabinetele medicilor de familie, cabinetele stomatologice, sălile de kinetoterapie, holurile clinicilor medicale sau alte spații similare – Aer, Aer 500+, Breez)
- aparate UV germicidale plasate în partea superioară a încăperilor (Beam – care pot fi de 10 ori mai eficiente decât dezinfecția prin convecția forțată dacă spațiul este bine ventilat)
- sisteme destinate dezinfectării aerului în lifturi (Lift)
- roboți mobili neautonomi pentru dezinfecția aerului și suprafețelor (CoBOT-Ultra, CoBOT-Lite)
- roboți mobili autonomi pentru dezinfecția aerului și suprafețelor (Wolf BOT)
- platformă realtime pentru monitorizarea calității aerului cu ajutorul senzorilor Wolf Sense

Wolf-e ROBOTICS este prima companie românească specializată în proiectarea și fabricarea dispozitivelor, sistemelor smart și roboților mobili pentru dezinfecție și filtrare aer și suprafețe, cu aplicabilitate în sectorul medical, comercial și de birouri. Compania produce și alte dispozitive – în general robotizate – relaționate cu sectorul medical și al transporturilor.  „Vrem să aducem în realitatea de zi cu zi inovațiile tehnologice și roboții autonomi și mobili, sistemele smart de dezinfecție suprafețe și aer. Prin produsele noastre, oferim cele mai eficiente metode de inactivare a tuturor agenților patogeni”, a declarat Ștefan Toma, co-fondator Wolf-e ROBOTICS. 

Misiunea WOLF-e ROBOTICS este de a asigura dezinfecția aerului și suprafețelor în spațiile în care, cu toții, lucrăm, învățăm sau ne petrecem timpul. Compania românească oferă metoda cea mai eficientă și ecologică de inactivare a microorganismelor de pe suprafețe și din aer, prin dezinfectarea cu echipamente inteligente cu lumină UVC și roboți mobili. Soluțiile sale au aplicabilitate nu doar în sectorul medical, ci și în cel comercial, transporturi, educație sau corporate.

Mai multe informații despre Wolf BOT și despre celelalte produse și soluții ale companiei WOLF-e ROBOTICS puteți găsi pe site-ul www.wolfe.ro, sau direct la telefon +40 733263259.

Despre Wolf-e Robotics

WOLF-e ROBOTICS S.R.L. este primul producător din România de echipamente inteligente - aparate smart, roboți mobili neautonomi și autonomi de dezinfecție cu lumină UVC, care oferă o metodă eficientă și ecologică de inactivarea a microorganismelor de pe suprafețe și din aer. Aplicabilitate in sectorul medical, comercial, transporturi, educatie, HORECA, business.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/wolf-e-robotics/robotul-pentru-dezinfectie-wolf-bot-apreciat-in-cadrul-congresului-national-de-chirurgie