Piata terenurilor destinate constructiilor va creste in continuare

BUCURESTI - 11 aprilie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

„Piata terenurilor destinate constructiilor va creste cu cel putin 20% pana la sfirsitul anului”

„Piata terenurilor destinate constructiilor va creste cu cel putin 20% pana la sfirsitul anului”, afirma D-l Stefan Nita Directorul General WHS Imobiliare. „Desi nu mai exista acea crestere brusca care s-a inregistrat in anii trecuti, trendul se mentine. In momentul de fata, in toate zonele care au un potential de dezvoltare rezidentiala, preturile cresc si vor continua sa creasca si in acest an”, afirma Dl Nita.
De asemenea piata in ultimii ani a suferit o transformare fundamentala, astfel dintr-o piata a tranzactiilor speculative, in momentul de fata a devenit o piata in care marea majoritate a tranzactiilor au in vedere dezvoltarea proiectelor imobiliare.
Avand in vedere ca si pe piata materialelor de contructii se inregistreaza cresteri semnificative, in curand numai persoanele cu venituri mari isi vor putea permite sa achizitioneze prin credit un imobil situat intr-un cartier rezidential.
„Nu toate zonele din jurul Bucurestiului sunt exploatate, exista inca zone neexploatate la adevarata lor valoare, dar si acestea vor incepe sa intre pe piata tranzactiilor speculative, in urmatoarea perioada” afirma Dl. Nita.

Despre WOLF HOUSE STEFAN

Compania WHS Imobiliare a aparut pe piata romaneasca in anul 1998, ca urmare a necesitatii promovarii unor servicii complete de consultanta imobiliara.
Serviciile oferite de WHS constau in consultanta juridica, financiara, bancara pana la finalizarea tranzactiei adresandu-se atat celor care doresc sa investeasca in bunuri imobiliare, persoanelor juridice care doresc achizitionarea de spatii comerciale, terenuri cu destinatie de zona rezidentiala sau industriala cat si persoanelor fizice active cu venituri lunare medii sau mari care doresc achizitionarea de terenuri, in zone dezvoltate sau in curs de dezvoltare rezidentiala.
Pentru clientii WHS , “ Intotdeauna exista o solutie” !.
Raluca Tue
0752288020
raluca.tue@wolfhouse.ro