Participa GRATUIT la conferinta Mama si copilul

Locul desfasurarii: Premier Palace Hotels&Spa

Organizator: Woman2Woman.ro

Participa GRATUIT la conferinta Mama si copilul

Esti insarcinata sau ai deja un copil? Ai intrebari despre dezvoltarea si educarea copilului tau? Lasa expertii sa iti raspunda la toate intrebarile tale in cadrul conferintei “ Mama si copilul ”!

Printre invitatii speciali se numara: Oana Ionita (cunoscuta drept bebelusa Oana), Gabriel Dinu (psiholog), Iulia Belc (Medic Primar Recuperare Medicala – Premier Spa), Valentina Vesler (PR&Marketing Manager AQUA Carpatica), Ruxandra Ciltea (Medic stomatolog), Adela Hanafi (Presedintele Asociatiei CONIL).

Ti-am pregatit momente speciale, cadouri si tombole cu premii surpriza, dar si un atelier de creatie pentru copilul tau. In timp ce parintii urmaresc discursurile speakerilor din cadrul conferintei si discuta cu expertii despre relatia parinte-copil si despre dezvoltarea si educarea copiilor, micutii vor putea participa la ateliere de creatie si origami.

Surprizele nu se opresc aici! Cadouri pentru toti participantii, tombola cu premii surpriza si moment special Powerpuff Girls by Cartoon Network sunt alte momente de care participantii la evenimentul Woman2Woman.ro , atat parinti , cat si copii , vor avea parte.

Pentru a participa gratuit la conferinta  “Mama si copilul”, trimite un e-mail la adresa conferinte@woman2woman.ro cu mesajul “Particip la conferinta Mama si copilul”, in care sa specifici: numele tau, varsta, numele si varstele copiilor care te vor insoti la eveniment.

Sponsori principali: Cartoon Network si Sian Books

Partener logistic: Premier Palace Hotel & Spa

Sponsori secundari: AQUA Carpatica, Asociatia Conil, Eau Thermale JONZAC din partea Belladonna, Belladonna, Carrefour, Dental Expert’s, Kurtmann.ro, Gandestesanatos.ro, Mamaboutique.ro, Pukkafood.ro.

Parteneri media: Gokid, Lumealuijunior.ro, Mamicamea.ro, Mujer.ro, The Light Cinema, ZiarulRing.ro, Ziare.com.

Afla mai multe detalii despre programul evenimentului, desfasurare si participare pe http://woman2woman.ro/conferinta-mama-si-copilul

Despre WOMAN

PR2advertising.ro - Stay in touch with your target Woman2Woman.ro - We like you just as you are http://PR2Advertising.ro http://woman2woman.ro

Confirmare pana la data: 17 July 2014

Participare: Intrare libera