Princess Paris Collection, stilul printesei contemporane

Locul desfasurarii: http://www.facebook.com/unzippedfashion/app_137681699634548

Organizator: Unzipped Fashion

Princess Paris Collection, stilul printesei contemporane

O lume cu printese, tinute luxoase si stralucitoare nu e doar o lume a copiilor. Ea poate deveni realitate si poate fi integrata in viata ta de zi cu zi odata cu aparitia colectiei Princess Paris Collection. Unzipped Fashion , magazinul online care iti aduce mai aproape luxul si il face mai accesibil, prezinta, in premiera, stilul printesei de azi tuturor fashionistelor din Romania.

 

Unzipped Fashion iti aduce povestea si perfectiunea luxului la care, acum, poti avea si tu acces. Simte-te bine cu articolele semnate de Katttja , articole nascute din idei proaspete si ingenioase, in spatele carora stau povesti cu printese care infrunta obstacolele cu stil si feminitate. E o feminitate luxoasa, bogata in elemente ale unei colectii demne de o printesa contemporana: un material pretios – brocartul – croieli si linii impecabile, finisaje perfecte, confort, tendinte actuale.

 

In magazinul Unzipped Fashion gasesti mai multe creatii din colectia Princess Paris. Bluze in combinatii de auriu, negru si visiniu sau bleumarin, cu imprimeuri florale, fuste sau jachete care iti evidentiaza delicatetea si feminitatea.

 

Vorbind despre creatiile sale, Katttja subliniaza si calitatea intangibila a acestora: “Ne putem face viata mai frumoasa prin hainele pe care le purtam, eu simt asta in fiecare zi. Ne putem juca, putem fi cum vrem.” (Sursa: Woman2Woman.ro )

Despre Unzipped Fashion

Unzipped Fashion este magazinul online care iti aduce mai aproape luxul si il face mai accesibil. De altfel, sloganul “affordable luxury” vorbeste despre ceea ce inseamna produsele pe care le gasesti la Unzipped Fashion: haine si accesorii de lux , insa un lux accesibil, produse concepute de tineri designeri cu idei fresh, atent lucrate, care spun de fiecare data o poveste si surprind prin noutatea design-ului si a mesajului.

Admira-le, poarta-le si transforma-le povestea in povestea ta!

Livrare: pentru Romania transportul este gratuit si plata se poate face prin ramburs.

 

Despre WOMAN

PR2advertising.ro - Stay in touch with your target Woman2Woman.ro - We like you just as you are http://PR2Advertising.ro http://woman2woman.ro

Confirmare pana la data: 29 noiembrie 2012

Participare: Intrare libera