Hotel InterContinental Bucuresti, crestere spectaculoasa a profitului

BUCURESTI - 9 august 2018

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Hoteliera InterContinental Bucuresti a publicat datele financiare pentru anul 2017.

Compania Hotelieră InterContinental România [CHIR], proprietarul hotelului InterContinental București, unul dintre cele mai recunoscute hoteluri din București, a înregistrat o cifră de afaceri de 59.78 milioane de lei în 2017. Acest rezultat reprezintă o creștere de 14% față de 2016.

Datele financiare relevă și un salt spectaculos al profitabilității. Astfel, profitul înregistrat în aceeași perioadă a crescut cu 74%, de la 6,4 milioane de lei în 2016 la 11,3 milioane de lei în 2017. Aceste rezultate financiare sunt efectul optimizării activităților curente ale hotelului și ale eforturilor de a oferi în mod constant noi standarde de calitate și ospitalitate.

Cele mai importante schimbări s-au produs în zona de lobby care a fost regândită pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale pieței dar și pentru a respecta blazonul lanțului InterContinental la nivel global. O nouă cafenea cu un concept inedit a contribuit de asemenea la creșterea gradului de satisfacție al clienților InterContinental.

Unul din cele mai importante puncte de atracție ale hotelului, Restaurantul Corso a fost de asemenea reconfigurat în parteneriat cu Veuve Clicquot, iar terasa restaurantului a fost la rândul ei modernizată.

”Aceste rezultate financiare confirmă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate și de a inova într-o piață extrem de competitivă, supusă la schimbări majore în fiecare an. Am reușit, alături de echipa de management a IHG, să creștem cifra de afaceri, iar optimizarea activității a condus la o creștere semnificativă a profitului. Suntem concentrați în continuare pe o dezvoltare durabilă, vom continua procesul de modernizare a hotelului care trebuie să ramână un landmark redutabil atât al industriei hoteliere din România, dar și al capitalei.” transmite Alexander Adamescu, Președinte al Consiliului de Administrație.

Compania Hotelieră InterContinental România [CHIR] își propune să consilideze poziția companiei pe piața locală, printr-o amplă renovare și modernizare a hotelului în următorii ani, pentru a oferi o experiență hotelieră de clasă dar și pentru a urma standardele din ce în ce mai înalte impuse de industria de ospitalitate de 5 stele.

Persoana de contact: Adrian Burlacu, PR TNG, mobil: 0727 488 522 sau adrian.burlacu@workersatwork.ro

  

***

Despre InterContinental București

InterContinental București este un landmark al capitalei României. Hotelul de 5 stele, situat la km 0 se înalță peste Piața Universității, oferind de la etajele superioare o panoramă unică asupra întregului oraș. Apreciat pentru serviciile impecabile, hotelul are 22 de etaje, 257 de camere și apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, peste 1500 de metri pătrați de spații pentru conferințe, două restaurante și acces direct către cea mai mare parcare  subterană din București. Hotelul este condus prin contract de management cu lanțul hotelier InterContinental Hotels Group. Calitatea serviciilor a fost recunosctă de-alungul timpului atât de cei care au trecut pragul InterContinental București, dar și prin premii și distincții. În 2016, hotelul a fost premiat "Hotelul de Lux al Anului în România" în cadrul World Luxury Hotel Awards și Luxury Travel Guide, iar echipa hotelului a câștigat premiul "Echipa Hotelieră a Anului în România" la Top Hotel Awards. Pentru detalii despre serviciile și ofertele InterContinental București accesați paginile www.intercontinental.com/bucharest și www.eventsinbucharest.ro.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/workers-at-work/hotel-intercontinental-bucuresti-crestere-spectaculoasa-a-profitului