Life Dental Spa, primele clinici stomatologice din România care implementează plata în Bitcoin și Ethereum

BUCURESTI - 10 mai 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Sanatate

Lanțul național de clinici de stomatologie biologică laser Life Dental Spa adoptă cele mai facile soluții pentru pacienți și amprentează piața cu cele mai proaspete mișcări aliniate la cerințele unei societăți într-o continuă schimbare. Life Dental Spa, clinicile care promoveaza stomatologia fara durere la preturi corecte, aflate în plină expansiune la nivel național și internațional, implementează plata în Bitcoin și Ethereum.

Life Dental Spa

Life Dental Spa

 La Life Dental Spa observăm mereu tendințele societății și oferim servicii conform ultimelor actualizari tehnologice la nivel global. 

Stefan Obreja, CEO Life Dental Spa

Ce spune Stefan Obreja, CEO-ul Life Dental Spa, despre decizia de a atinge o nișă atât de importantă, aflată într-o expansiune amețitoare - criptomonedele:

“La Life Dental Spa observăm mereu tendințele societății și oferim servicii conform ultimelor actualizari tehnologice la nivel global. Schițăm si implementam permanent planuri de viitor făcând analize concrete a felului în care evolueaza lucrurile pe piața internațională. Suntem un lanț de clinici ce lucrează cu ultra-tehnologia viitorului, laserul dentar si de azi implementăm plati în crypto-monedele Bitcoin și Ethereum pentru serviciile noastre stomatologice fără durere.

 

Life Dental Spa, lanțul de clinici ce lucrează cu ultra-tehnologia viitorului, implementează plata în Bitcoin și Ethereum pentru toate serviciile lor stomatologice fara durere

Nu este însă un caz singular, Life Dental Spa și alte companii de renume din alte domenii decat stomatologia, ca de exemplu Tesla, CocaCola, Etsy, Premier League, acceptă plata în Bitcoin pentru serviciile și produsele oferite. Este o mișcare cât se poate de calculată și încorporată într-o strategie globală, ce atrage după sine o nișă aflată în tot mai multă dezvoltare: criptomoneda. Tot mai mulți oameni investesc în criptomonede și companiile cu viziune de piață le oferă posibilitatea să-și folosească banii virtuali fără a întâmpina probleme.

Lanțul de clinici Life Dental Spa, intrat sub conducerea lui Ștefan Obreja, în prezent CEO, care a fost premiat de curand ca “Cel mai activ jucător de pe piața stomatologică din România” și care a reușit să dubleze cifra de afaceri pentru trei ani consecutivi, oferă într-o mișcare de business strategică posibilitatea celor care trec pragul clinicilor Life Dental Spa, de a achita serviciile în crypto-monedele de top din piață: Bitcoin si Ethereum.

Clinicile de stomatologie Life Dental Spa oferă românilor zâmbete sănătoase la pretul corect și conduc, la mare distanță față de ceilalți jucători, trendul abordării bio-laser a stomatologiei fără durere. Conceptul Life Dental Spa a schimbat total abordarea tradițională, oferind servicii stomatologice bio-compatibile, fără "frică de dentist", fără freză și fără ace.

Pentru astfel de servicii, pacientul poate alege ACUM moneda în care vrea să plătească, iar dacă are la el doar portofelul virtual, asta nu va mai fi o problemă!

Întrebat despre alte planuri de viitor, Stefan Obraja, CEO Life Dental Spa, a spus că acesta este doar începutul. "Urmează foarte multe dezvoltări pe verticală și orizontală a holdingului nostru: un alt doilea lanț de clinici cu o altă poziționare de piață, un spital stomatologic cu hotel dedicat turismului medical, un lanț de clinici de estetică, unul de laboratoare de tehnică dentară și încă unul dedicat nutriției. Vom deschide foarte curând două clinici pentru copii și o clinică de stomatologie high-end sub brand-ul Dr. Cristina Obreja. Urmează apoi expansiunea internațională unde vom targeta minimum 5 piețe din Uniunea Europeană, atent selectate. Clinica din Dubai va fi ultima bornă importantă a acestui an, 2022”, încheie CEO-ul Ștefan Obreja.