Seasons Primăverii – Mai mult decât o casă, un stil de viață

BUCURESTI - 4 aprilie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Retail, Imobiliare

Seasons Primăverii este un proiect rezidențial desenat și realizat pentru a satisface cele mai exigente standarde de excelență.

Seasons Primăverii – Mai mult decât o casă, un stil de viață

O casă de lux! Asta înseamnă un loc doar al tău în care te poți bucura de timp liber alături de familie și de prieteni, o carte bună la finalul unei zile încărcate, o sticlă de vin fin, două pahare și liniște.

Când totul în jur promite lux, descoperă eleganța luxului acasă! Pentru că nimic nu poate fi mai extravagant și mai relaxant decât să te întorci după o zi încărcată la birou, într-un penthouse primitor, chiar pe cel mai elegant bulevard din București.

Clădirea cu 6 etaje, situată la numărul 47-49 oferă apartamente cu 3 și 4 camere de 100 de metri pătrați, la etajele 1-4. Fiecare apartament este atent proiectat pentru a oferi intimitate și confort desăvârșit.

Etajele 5 și 6 sunt rezervate celor două penthouse-uri înconjurate de terase generoase. 140 de metri pătrați și 180 de metri pătrați fiecare, iar terasele de 80 de metri pătrați sunt perfecte pentru petreceri private. La subsolul clădirii o parcare subterană asigură liniștea mașinii tale.

Detaliile sunt cele care diferențiază Seasons Primăverii de orice alt proiect imobiliar din zonă. Livingurile mari, dormitoarele intime, finisajele băilor, terasele spațioase, totul este creat pentru a oferi relaxare, armonie și bucurie.

Vei găsi un spațiu rafinat și elegant, în care te vei putea încărca cu energie de viață. Fiecare material folosit este atent selecționat, importat de la producători de elită din întreaga lume, special pentru Seasons Primaverii.

Fațada clădirii oferă intimitate cu un design avandardist și soluții inteligente de proiectare. Interioarele spațioase, piatra naturală, lemnul masiv, finisajele de top, toate sunt în perfectă armonie.

De aceea, luxul devine o stare de spirit, pe care o poți îmbrățișa aproape de inima orașului, și totuși departe de viața agitată de zi cu zi.

Informatii pentru caseta:

Contact vânzări: Katerina Calvo – 0766.535.111

ofice@seasonsprimaverii.ro

www.seasonsprimaverii.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/workers-at-work/seasons-primaverii-mai-mult-decat-o-casa-un-stil-de-viata