Conferinta dedicata noilor reglementari fiscale-World Trade Center 18 septembrie 2006

BUCURESTI - 31 august 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Care sunt cele mai noi reglementari in materie fiscal contabila si cum pot ele influenta eficeienta societatilor comerciale? Cum transformam instrumentele financiare in mecanisme eficiente de crestere a competitivitatii si care sunt ofertele companiilor roamnesti de specialitate aflati in cadrul Conferintei organizate de World Trade Center si World Trade Institute -18 septembrie 2006 la Complexul WTC Bucuresti

Conferinta dedicata noilor reglementari fiscale-World Trade Center 18 septembrie 2006

Din seria CONFERINŢELOR WORLD TRADE CENTER BUCUREŞTI, destinate spijinirii mediului de afaceri românesc, în data de 18 septembrie 2006, în cadrul Complexului WTC-Sala New-York, va avea loc Conferinţa cu tema: ARMONIZAREA LEGISLAŢIEI SOCIETĂŢILOR COMERCIALE PRE ŞI POST ADERARE - Reglementări juridice fiscale şi contabile aplicabile de la 1.01.2007, organizată de WTC şi World Trade Institute

Conferinţa, îşi propune să furnizeze tuturor jucătorilor din economia reală cele mai noi informaţii referitoare la modificările legislative privind statutul şi funcţionarea societăţilor comerciale conform normelor Uniunii Europene, precum şi informaţii legate de modul de aplicare a prevederilor noului cod fiscal.
Printre speakeri se numară Dl. Leonard ORBAN, Secretar de Stat, Ministerul Integrarii Europene , Dl Catalin DOICA, Secretar de Stat, Ministerul Finantelor Publice, Dl. Mihai BERINDE, Presedinte, Consiliul Concurentei si alti reprezentanti ai ministerelor de resort.
Trecerea în revistă a modificărilor din sfera contabilităţii şi a cerinţelor de audit din Uniunea Europeană, precum şi oferta de servicii profesionale de natură finaciar-contabilă vor constitui, de asemenea, subiecte de dezbatere.
Evenimentul se adresează în primul rând sectorului întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru care confruntarea cu competiţia europeană însemnă şi cunoaşterea reglemetărilor Uniunii, benefice sau perturbatorii pentru activitatea curentă a societăţilor româneşti.

Detalii de contact:
Mircea TANASE – WTCB, email: mircea.tanase@wtcb.ro / Tel: (021)202.44.54 / Fax: 224.44.61 / Mob:0723.304.476
Mariuca MARIN – WTIB, e-mail: wtib@wtcb.ro/ Tel: (021)319.12.66 / Fax: (021)319.12.96 / Mob: 0722.511.368