O ocazie speciala dulce dedicata Zilei Internationale a Femeii

BUCURESTI - 26 februarie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Targul de Cafea si Ciocolata, Editia a VI-a
7-9 martie
World Trade Center Bucuresti, sala Plaza

O ocazie speciala dulce dedicata Zilei Internationale a Femeii


Cunoastem faptul ca pasiunile principale ale femeilor sunt shoppingul si momentele de relaxare in fata unei cesti de cafea pe care le transforma intr-un adevarat ritual.
Dar si barbatii recunosc, cu siguranta, caci de cele mai multe ori aflati in postura de a oferi o 'atentie' sau un cadou unei femei, intotdeauna un pachet de cafea si/sau o ciocolata salveaza 'obligatia' sau placerea.

In prag de primavara, World Trade Center Bucuresti si revista Coffee Break va invita la Editia a VI-a a:

TARGULUI DE CAFEA SI CIOCOLATA
O ocazie speciala dulce dedicata Zilei Internationale a Femeii
World Trade Center Bucuresti, 7 - 9 MARTIE 2008
Sala Plaza din cadrul complexului WTCB

Targul este un nou prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri si concursuri pentru publicul larg. Reprezinta insa si o oportunitate de a facilita intalniri de afaceri intre expozanti si reprezentanti HORECA si mari companii.

In perioada targului, puteti intalni producatori si importatori de cafea, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, lichioruri cu arome de cafea si ciocolata, espressoare, cafetiere, automate de cafea.

Cafea si ciocolata multa-multa. Cafeaua inseamna si savoare si sarbatoare. Veti redescoperi cele mai rafinate specialitati de ciocolata printre care cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistress, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelita in foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, praline belgiene.

Prajitura Casei de la Alka te ajuta sa nu mai stai in bucatarie draga Doamna !

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/world-trade-center-bucuresti/o-ocazie-speciala-dulce-dedicata-zilei-internationale-a-femeii