Scoala de vara CODUL MUNCII - cele mai complexe litigii de munca

Locul desfasurarii: Predeal - Pensiunea Ursuletul

Organizator: World Trade Center Bucuresti

Scoala de vara CODUL MUNCII - cele mai complexe litigii de munca

Urmare a solicitarilor primite in urma Scolii de vara din luna iulie la Sinaia, WTC Bucuresti repeta acest eveniment in perioada 17-19 septembrie la Predeal, Pensiunea Ursuletul.

Desi traim intr-o societate capitalista, munca nu este o marfa conform Constitutiei Organizatiei Internationale a Muncii. Munca este o activitate specific umana prin care oamenii isi utilizeaza aptitudinile in scopul producerii bunurilor necesare vietii de zi cu zi. Angajator sau angajat, savant sau mai putin instruit, milionar sau sarac, toti intram in raporturi de munca, de multe ori litigioase rezultate din necunoasterea legislatiei, aplicarea defectuoasa a acesteia sau aplicarea cu rea credinta. Pentru a cere sa ti se respecte un drept trebuie in primul rand sa-l cunosti si apoi sa urmezi calea legala pentru a-l obtine.

In acest sens, WTC Bucuresti propune o scoala de vara interactiva pentru directorii de institutii si specialistii in resurse umane, in data de 17-19 septembrie 2008, in vederea cunoasterii celor mai complexe litigii de munca rezultate din practica judiciara a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Curtilor de Apel si tribunalelor.

Scoala de vara acopera problematica juridica fundamentala a Codului Muncii si va fi condusa de Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, specialist in resurse umane, dar si practician cu o activitate indelungata.

Se vor dezbate 60 de studii de caz ale Scolii de Vara din iulie.

Va rugam sa ne confirmati participarea, prin completarea si remiterea formularului de participare atasat la numarul de fax: 021 319.12.19. Puteti opta separat pentru oferta cu sau fara cazare si dinner. Cazarea se face in camere duble.

Totodata, pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, va rugam sa completati formularul de participare anexat mentionand maxim 2 probleme cu care va confruntati in practica si care sunt cuprinse in programul seminarului si vor primi raspuns in cadrul scolii.

Aveti insa posibilitatea sa deveniti partener al seminarului, prin achizitionarea pachetului de parteneriat anexat.

Participantii vor primi certificate de atestare a prezentei la seminar. Rugam sa aveti ca Bibliografie Codul Muncii.
Termen limita de inscriere vineri 5 septembrie 2008 ora 12, in limita a 30 de locuri disponibile.
Sosirea la Predeal se va face miercuri 17 septembrie incepand cu ora 18. Dezbaterile vor fi in zilele de 18 si 19 septembrie in incinta Pensiunii Ursuletul.

Carmen Popa
Coordonator Evenimente
WTC Bucuresti
021 202.44.56

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Participare: Intrare libera