SCOALA DE VARA DE RESURSE UMANE, Editia a II-a, 28-30 iulie 2005, BRAN - Vila ALISA, Str. Principala 387

BUCURESTI - 1 iulie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa succesul primei editii a Scolii de Vara de Resurse Umane care a avut loc in iunie a.c. la Busteni, Coaching Institute organizeaza cea de-a doua editie in perioada 28-30 iulie.

World Trade Center Bucureşti şi Coaching Institute vin în întâmpinarea necesităţilor de dezvoltare organizaţională şi personală a managerilor de la toate nivelele, prin organizarea unei serii de evenimente dedicate celor care doresc să-şi îmbunătăţească competenţele în resurse umane.

Sunt aşteptaţi la acest eveniment toţi specialiştii în resurse umane care doresc să intre în contact cu o modalitate nouă de abordare a dezvoltării organizaţionale prin Coaching şi Planificare Strategică (28-29 iulie) şi să-şi împrospăteze cunoştinţele de legislaţie în domeniul resurselor umane (modificări şi adăugiri ale Codului Muncii), prin studii de caz particularizate (conform programului ataşat – Anexa 1).

Pentru a putea include în studiile de caz prezentate întrebările dumneavoastră legate de modul de soluţionare a situaţiilor concrete cu care vă confruntaţi în aplicarea prevederilor Codului Muncii, vă rugăm să ne trimiteţi întrebările dumneavoastră până cel târziu vineri, 15 iunie, la numărul de fax: 021-252.56.14 sau pe adresa de e-mail: coach@coachinginstitute.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/world-trade-center-bucuresti/scoala-de-vara-de-resurse-umaneeditia-a-ii-a28-30-iulie-2005bran-vila-alisa-str-principala-387