Seminar CODUL MUNCII - probleme actuale 18 aprilie WTC Bucuresti sala Mexico&Seoul

BUCURESTI - 11 aprilie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Seminarul va fi condus de Conf. Univ. Dr. Florin Fainisi, specialist In resurse umane, dar si practician cu o activitate indelungata, dezbatandu-se 30 SPETE NOI care vor acoperi problematica din program (atasat). Se va insista pe noutatile Contractului Colectiv de Munca Unic la Nivel National pentru perioada 2007-2010, noutati ce vin in sprijinul angajatilor.

Partener principal: Tuca Zbarcea & Asociatii

Seminar CODUL MUNCII - probleme actuale 18 aprilie WTC Bucuresti sala Mexico&Seoul

Începând cu 1 Ianuarie 2007, România este membru cu drepturi depline al Uniunii Europene. Această calitate presupune respectarea cu stricteţe a cadrului legal ce reglementează raporturile angajator-angajat pe plan intern şi internaţional.

Pentru ca aceste drepturi să fie respectate iar obligaţiile angajaţilor îndeplinite, se impune cunoaşterea cadrului legal în contextul în care ne desfăşurăm raporturile de muncă.

În acest sens, WTC Bucureşti vine atât în sprijinul angajaţilor cât angajatorilor, propunând un nou seminar interactiv pentru cunoaşterea Codului Muncii de către cei interesaţi, mai ales specialiştii în Resurse Umane care au obligaţia legală de a-l aplica.

Totodată, pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră, vă rugăm să completaţi formularul de participare anexat menţionând maxim 2 probleme cu care vă confruntaţi în practică şi care vor primi răspuns în cadrul seminarului.
Vă rugăm să ne confirmaţi participarea, prin completarea şi remiterea formularului de participare ataşat la numărul de fax: 021 319.12.19.
Aveţi însă posibilitatea să devenţi partener al seminarului, prin achiziţionarea pachetului de parteneriat anexat.
Participanţii vor primi certificate de atestare a prezenţei la seminar.
Rugăm să aveţi ca Bibliografie Codul Muncii.
Termen limită de înscriere vineri 13 aprilie, în limita a 60 de locuri disponibile.