SEMINAR Principalele modalitati de fraudare intalnite in sectorul comercial si modalitatile de contracarare a acestora

Locul desfasurarii: WTCB sala Montreal

Organizator: WTC Bucuresti si Urban si Asociatii

SEMINAR Principalele modalitati de fraudare intalnite in sectorul comercial si modalitatile de contracarare a acestora

In atentia Departamentelor Economic si Juridic


Odata cu expansiunea pe care o cunoaste sectorul economic in Romania, au aparut inevitabil si cei care incearca in mod ilicit sa obtina profit prin fraudarea diversilor agenti economici. Principalul pas in a ne pune la adapost fata de toate aceste fraude este sa stim care sunt acestea si cum putem evita toate situatiile de frauda ce pot interveni in viata oricarei firme.

In acest sens, WTC Bucuresti si compania Urban si Asociatii vin in sprijinul companiilor, propunand in data de

21 Aprilie o noua editie din seria seminariilor avand ca tematica "Prevenirea fraudelor si Recuperarea debitelor".

Seminarul va fi interactiv si vine in sprijinul angajatilor din posturile de directori financiari / economici, consilieri juridici si avocati, in vederea cunoasterii metodelor prin care se fraudeaza agentii economici si a procedurilor de identificare si evitare a fraudelor pe viitor, prezentandu-se situatii practice de catre specialistii de la Urban si Asociatii.

Compania Urban si Asociatii activeaza din anul 1993 si este lider de piata pe segmentul recuperarii de debite in Romania cu birouri in Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Sibiu, Craiova, Pitesti, Cluj, Iasi, avand cea mai mare retea de recuperare debite cu peste 700 de angajati si colaboratori.

Seminarul va fi condus de Dl Bogdan Balan, Directorul Departamentului de Colectare Debite Urban si Asociatii. Se vor dezbate SPETE PRACTICE care vor acoperi problematica din program.


Parteneri media: comunicatedepresa.ro, immromania.ro, smartfinancial.ro


Carmen Popa
Coordonator Evenimente
WTC Bucuresti

Despre WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

World Trade Center Bucharest offers you perfect solutions to your needs, with meeting rooms and top class conference facilities. The 300-seat auditorium in New York room, the exquisite 800 sqm of exhibition space in Plaza are suited to all requirements. www.wtcb.ro

Participare: Intrare libera