Targ de arta contemporana la World Trade Center Bucuresti (21-23 noiembrie)

BUCURESTI - 20 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ce faceti in weekend? Puteti acorda un timp eternei enigme: Ce sunt si ce vor femeile?

Nu doar portrete si nuduri – ci si intrebari incomode si raspunsuri neasteptate veti gasi la targul de arta contemporana cu tema « Feminism, feminitate ? » de la World Trade Plaza (complexul World Trade Center - Hotel Sofitel) – 21-23 noiembrie, deschis intre orele 10-20.

Targ de arta contemporana la World Trade Center Bucuresti (21-23 noiembrie)

Arta feminina si feminista a prezentului abordeaza cu mult curaj teme diverse, de la trupul ca sediu al adevarului despre oprimarea patriahala, pana la temele post moderniste ale disolutiei cunoasterii si instabilitatii adevarului.

Diagnosticul climatului social si cultural se asociaza cu critica virulenta a publicitatii din mass-media, din comert, cinematografie, reviste şi filme porno, spoturi pe Internet si chiar industria modei ce exploateaza erotismul feminin, in calitatea lor de produse ale culturii de masa.

Expozantii sunt artisti plastici profesionisti si galerii de arta din Bucuresti si din tara. Artistii vor fi prezenti in expozitie: puteti sa ii cunoasteti, sa discutati liber cu ei, sa cumparati lucrari la preturi negociate, mult mai mici decat pretul de galerie.

La deschiderea festiva, care va avea loc in World Trade Plaza vineri, 21 noiembrie, la ora 12, vor lua cuvantul Laura Grunberg, profesor SNSPA, specialista in studii feministe, Sarah Einik, artist plastic, membru al IWA (International Women’s Association), Alexandra Craciun, critic de arta si Cristina Lazar, curatorul expozitiei.

Puteti sa va indragostiti de stilul unui artist si sa il vizitati apoi la atelier. Putei sa ii comandati o lucrare sau sa ii incredintati decorarea casei sau firmei dumneavoastra.

Totul e posibil!

La World Trade Center va asteapta cafenele, restaurante, magazine ce pot intregi un program de weekend.

Parteneri media ai evenimentului
SMART FM, Sapte seri, BURSA, Finante si Afaceri, Best Magazin, Oblique TV, Coffee Break, Smart Financial, Comunicate de Presa, ArtLine