TARGUL DE CAFEA SI CIOCOLATA 14-16 Noiembrie 2008 la World Trade Center Bucuresti, Sala Plaza

BUCURESTI - 11 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Social

În pragul sarbatorilor de iarna, World Trade Center Bucuresti si Coffee Break, revista pentru relaxare a mintii si sufletului va invita la Ediţia a VII-a a TARGULUI DE CAFEA SI CIOCOLATA in 14-16 Noiembrie 2008 la World Trade Center Bucuresti, Sala Plaza.

TARGUL DE CAFEA SI CIOCOLATA 14-16 Noiembrie 2008 la World Trade Center Bucuresti, Sala Plaza

Targul este un nou prilej de sarbatoare prin muzica, dansuri şi concursuri pentru publicul larg. Reprezinta insa si o oportunitate de a facilita intalniri de afaceri intre expozanti si reprezentanti HORECA si mari companii.
In perioada targului, puteti intalni producatori si importatori de cafea, ciocolata, biscuiti si napolitane cu ciocolata, lichioruri cu arome de cafea şi ciocolata, espressoare, cafetiere, ceaiuri.
Cafea şi ciocolata multa-multa. Cafeaua inseamna si savoare si sarbatoare.
Veti redescoperi cele mai rafinate specialitati de ciocolata printre care cu orez, fara zahar, cu ardei iute, antistress, de slabit, energizanta, relaxanta, de pepermint, stropita cu polen, cu cacao iute, invelită in foi de tutun, cu umpluturi de cafea, nuga, alune, zahar ars, fructe, frisca, migdale, martipan, praline belgiene.
Pe ritmuri de muzica africana cu formatia Gloria si peruana cu formatia Indio’s !

Targul este cu vanzare ! Preturi pentru toate buzunarele !

Intrarea este libera !

Ore de vizitare vineri-sambata 10.00-19.00, duminica 10.00-18.00


Partener Principal: Excellence Plus, Wawi, Baronie, Torras, Val d'Enza

Cu sprijinul: Alka, Wiva, Bristot, Cumpana, Nemira

Parteneri Media: Smart FM, Food&Bar, Piata, La Cucina, Chef, Good Food, Sale&Pepe, Secretele Bucatariei, Carticica practica, VIP, Diverta, Oblique TV, Tango, Sapte Seri, Comunicate de presa, Body Mind Spirit, Calendar Evenimente