Gama de produse Novalac este disponibila acum pe www.e365.ro

BUCURESTI - 17 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Novalac - eficienţă dovedită în tratarea tulburărilor gastro-intestinale moderate la sugari

Novalact

O exemplificare a beneficiilor formulelor de lapte Novalac, in functie de afectiuni.

Novalac

Produsele marca Novalac - Anti Colici, Anti Regurgitare, Îmbunătăţirea tranzitului şi Antidiareic - cu eficienţă dovedită în tratarea tulburărilor gastro-intestinale moderate la sugari sunt disponibile acum pe www.e365.ro - Magazinul tău de încredere.

Alimentaţia naturală comparativ cu cea artificială este net superioară. Însă, din păcate, există situaţii în care mămicile sunt obligate să treacă sugarul pe alimentaţie artificială.

Fie că nu se instalează lactatia, fie că mama se îmbolnăveşte şi medicaţia ei este periculoasă pentru copil sau că trebuie să se întoarcă la serviciu, fie că micuţul are un reflex de supt deficitar (mai ales la prematuri) şi nu câştigă îndeajuns în greutate, medicul va veni cu recomandarea unei schimbări de fond în privinţa alimentaţiei copilului.

Cel mai simplu şi sigur mod de a asigura copilului nutrienţii necesari pentru a creşte mare şi sănătos este să alegi o formulă adaptată nevoilor lui nutriţionale, dar şi stării de sănătate pe care o are.

Gama Novalac este perfectă sugarilor care nu mai sunt hrăniţi cu lapte matern. Formulele de lapte Novalac, conţin proteine similare laptelui matern, aminoacizi secundari şi esenţiali:

- lipide precum acizii graşi esenţiali: linoleic (Omega 6), α-linoleic (Omega 3) în raportul recomandat de 10/1, amestec special de uleiuri vegetale, taurină, carnitină, lecitină de soia, inozitol, colină -  pentru absorbţia uşoară a grăsimilor;

- carbohidraţi cu 70% lactoză; 30% maltodextrine uşor digerabile, pentru persistenţa senzaţiei de saţietate;

- Oligozaharide: lactoză stimulează creşterea speciei Lactobacillus bifidus, bacterii intestinale cu rol în apărarea organismului (efect prebiotic);

- Polizaharide: maltodextrine care reglează glicemia, determina persistenţa senzaţiei de saţietate, favorizează absorbţia intestinală de calciu;

Asemenea, tulburările gastro-intestinale moderate au o incidenţă ridicată în practica pediatrică. Formulele speciale de lapte Novalac s-au dovedit a fi eficiente în tratarea tulburărilor gastro-intestinale moderate la sugari. Află mai multe despre formulele de lapte Novalac pe www.e365.ro

www.e365.ro este magazinul online unde găseşti produse pentru toate vârstele: jucăriile cele mai noi şi cele mai dorite de copilul tău, jocuri creative şi educative, instrumente muzicale, articole de petrecere pentru a veni în ajutorul tău atunci când organizezi petrecerea juniorului tău, râvnitele karturi BERG dar şi articole pentru cei mari cum ar fi telefoane mobile şi accesorii la cele mai bune preţuri, produse de acvaristică şi teraristică, articole sport şi fitness, ceasuri cu cuc, electronice şi electrocasnice dar şi multe altele.

Va aşteptăm să vizitaţi magazinul nostru online pentru a vă delecta cu varietatea de produse şi reducerile masive la diverse categorii de articole.

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/gama-de-produse-novalac-este-disponibila-acum-pe-www-e365-ro