Ghid de cumparare Smart TV

BUCURESTI - 3 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Tehnologie, Retail

Smart TV sunt televizoarele moderne ce permit conexiunea la internet pentru acces online si acces la continut stocat pe stick-uri si USB-uri sau alte dispozitive de stocare externe. Ghidul nostru de cumparare va va ajuta sa va dati seama de ce este atat de important sa aveti acasa un smart TV.

TV Led Samsung

TV Led Samsung

Smart TV sunt televizoarele moderne ce permit conexiunea  la internet pentru  acces online si acces la continut stocat pe stick-uri  si USB-uri sau alte dispozitive de stocare externe.  Ghidul nostru de cumparare va va ajuta sa va dati seama de ce este atat de important sa aveti acasa un smart TV.

 

De ce am nevoie de un televizor inteligent?

Trebuie sa stiti ca piesa principala a unui smart TV este conexiunea la internet, veti avea nevoie de internet la domiciliu in scopul de a beneficia de toate aplicatiile si functiile pe care vi le poate oferi acesta. Unele televizoare inteligente folosesc Wi-fi pentru conexiune la internet, in timp ce altele necesita o conexiune cu fir, folosind un sistem de operare si procesor ca si un calcaulator, telefon mobil sau alte dispozitive similare.

In aceasta categorie de televizoare accentul se pune mai ales pe livrarea de continut on-line  si mai putin pe modul de difuzare traditional, cum a fost in cazul generatiilor anterioare.

Cel mai mare avantaj al televizorului inteligent este reprezentat de abilitatile SMART TV pentru imbunatatirea vizualizarii de continut real, legat de date in timp si interactivitatea web , toate fara a fi nevoie de un calculator.

Asa ca asigurati-va ca tipul de smart TV pe care doriti sa-l cumparati corespunde cu tipul de conexiune la internet de acasa.

 

 Cum aleg un televizor inteligent?

 Daca va bucurati de video online, un televizor inteligent  poate fi o modalitate usoara de a aduce aceasta experienta in camera dumneavoastra.

Dupa ce ati decis care sunt nevoiele dvs TV de baza, ce dimensiune sa aiba ecranul, ce tip de televizor sa cumparati si ce rezolutie doriti, cumpararea televizorului va fi ghidata de aceste caracteristici. Producatorii afiseaza toate functiile televizoarelor smart, asa ca aveti grija sa cititi cu atentie aceasta lista pentru a va asigura ca acestea corespund cerintelor dumneavoastra.  Nimic nu ar fi mai dezamagitor decat sa aduceti acasa noul televizor si sa descoperiti ca acesta nu este ceea ce v-ati dorit.

Aceste cateva informatii ar trebui sa va ghideze sa faceti o alegere corecta. In cazul in care aveti nevoie de mult mai multe detalii, echipa e365.ro va sta la dispozitie in orice moment pentru a va ajuta sa faceti cele mai alegeri.

Nu toate marcile de televizoare au aceleasi functii si aplicatii, acestea variaza foarte mult. Unele branduri au magazine complete de unde puteti cumpara aplicatiile dorite, in timp ce altii vin doar cu un set limitat de aplicatii.

Scopul nostru este sa ne asiguram ca o sa aveti toate sursele de divertisment la domiciliu intr-un singur dispozitiv si ca sunteti multumiti in totalite de acesta.

Despre ALPLAST

www.365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/www-e365-ro/ghid-de-cumparare-smart-tv